Ingezonden persbericht

Uitbreiding directie Bureau Rietmeijer

ALMERE, 20040623 -- Met ingang van 1 juli 2004 treedt mr. Irene Flotman (34) toe tot het directieteam van Bureau Rietmeijer. Als aandachtsgebied heeft zij HR en Legal, waarvoor zij in haar functie als clustermanager de fundamenten heeft gelegd. Met name haar adviesrol op het juridische vlak in projecten van Bureau Rietmeijer is van grote toegevoegde waarde voor de opdrachtgevers van het bureau.


Irene Flotman is sinds december 2000 werkzaam bij Bureau Rietmeijer waar zij als bedrijfsjurist is gestart om even later vorm te geven aan de afdelingen Human Resources en Legal Affairs. Als directielid draagt zij nu de eindverantwoordelijkheid voor beide zaken.

De rol van Legal in projecten spitst zich toe op de totstandkoming en naleving van contracten die de opdrachtgever sluit met andere partijen. Waar het gaat om het kopen, huren of (ver)bouwen van onroerend goed betreffen dit projectontwikkelaars, aannemers, architecten en makelaars. Maar ook de naleving van overeenkomsten met overige leveranciers in inrichtingstrajecten vallen onder haar competentie.

Op de afdeling Marketing & Communicatie van Bureau Rietmeijer treedt per 5 juli 2004 Vicky Puls (29) in dienst als medewerker communicatie. Vicky is afkomstig van KSM Communicatie-adviesbureau. Zij gaat zich bezighouden met interne en externe communicatie en algemene marketingactiviteiten. Bovendien zullen ook communicatietrajecten ten behoeve van opdrachtgevers tot haar domein gaan behoren.




Ingezonden persbericht