Politie Rotterdam Rijnmond

Middaguitgave woensdag 23 juni 2004

* GETUIGENOPROEP OVERVAL KLEDINGWINKEL
ROTTERDAM - Zondagmiddag 20 juni jl. werd een kledingwinkel op het Binnenwegplein overvallen. Omstreeks vijf uur kwam een man met bivakmuts, de winkel binnen. Onder bedreiging van een vuurwapen werden enkele personeelsleden vastgebonden. Met een nog onbekend geldbedrag rende de overvaller vervolgens de kledingwinkel uit en vluchtte in onbekende richting.
De recherche van het district Rotterdam-Centrum is op zoek naar getuigen, die informatie kunnen verschaffen over de overval en met name naar een vrouw die met een kinderwagen voor de ingang van de kledingzaak stond te wachten op haar man, die net voor de overval in de winkel was. Zij worden verzocht contact op te nemen met de recherche via het telefoonnummer 0900 8844 (lokaal tarief).


* VERKEERSCONTROLES
ROTTERDAM - Politiepersoneel van het district Feijenoord-Ridderster hield woensdagmorgen op de kruising van de Maashaven NZ met het Afrikaanderplein een verkeerscontrole. Tussen acht en negen uur werden in totaal 13 processen-verbaal opgemaakt voor het niet dragen van de autogordel, het negeren van een rood verkeerslicht, vervallen APK, het niet in het bezit zijn van het bromfietscertificaat en het rijden zonder rijbewijs. Tussen elf uur en half één werd door personeel van de Verkeerspolitie (afdeling Verkeershandhaving) op het Kleinpolderplein een verkeerscontrole gehouden. In totaal werden 15 bekeuringen uitgeschreven voor het niet dragen van de autogordel, het niet kunnen tonen van het rijbewijs, vervallen APK en het onverzekerd rijden.

Ochtenduitgave woensdag 23 juni 2004