Ingezonden persbericht


Persbericht

Twee nieuwe partnerovereenkomsten voor TRANSFLOW

TRANSFLOW's COSA steeds breder geïntegreerd

Vianen, 23 juni 2004 -- TRANSFLOW - toonaangevend op het gebied van Business Process Management, document- en recordsmanagement - maakt bekend onlangs twee partnerovereenkomsten te hebben afgesloten. De nieuwe partners zijn XL21 en Novulus. Dankzij de samenwerking met TRANSFLOW kunnen zij hun klanten efficiënte procesafhandeling en documentbeheer garanderen.

XL21 heeft voor een aantal pilots binnen het project Overheidsloket2000 een generiek digitaal loket ontwikkeld. Het loket ondersteunt ook volledig gepersonaliseerde omgevingen. Transflow levert de midoffice-component, waarmee aanvragen integraal kunnen worden afgehandeld. Bovendien zorgt de oplossing van Transflow voor optimale transparantie en integratie met de backoffice-systemen.

Novulus heeft uitgebreide expertise op het gebied van certificering volgens ISO-standaarden. Samen met Transflow heeft het bedrijf nu een ISO+ aanpak ontwikkeld. Ook het meten en verbeteren van bedrijfsprocessen worden hierin integraal meegenomen. Het certificeringstraject zal daardoor resulteren in duidelijke en permanente verbeteringen voor de bedrijfsvoering. Aan de ISO+ aanpak liggen Transflow's componenten voor procesbeschrijving, procesbeheer en documentbeheer ten grondslag.

Sybrand Jongejans, Managing Director van Transflow Nederland: "Wij zijn er trots op dat deze twee bedrijven hun vertrouwen in Transflow hebben uitgesproken. De overeenkomsten onderstrepen onze uitstekende positie in de markt en sluiten goed aan bij onze groei-ambitie. Dankzij deze nieuwe partners zullen alleen maar meer organisaties en overheidsinstellingen van onze toonaangevende producten kunnen profiteren."

Over TRANSFLOW Nederland B.V.
Als onderdeel van de internationale TRANSFLOW groep realiseert de Nederlandse vestiging TRANSFLOW Nederland BV automatiseringsprojecten met haar gerenommeerde producten en diensten voor Business Process Management, Document- en Records Management. De COSA producten zijn sinds 1994 in Nederland geïmplementeerd bij toonaangevende klantorganisaties in het bank- en verzekeringswezen, de overheid en de industrie, waaronder Nationale Nederlanden, Van Lanschot Bankiers, Achmea Zilveren Kruis, KPN Telecom, het Ministerie van Defensie en diverse Nederlandse gemeenten. De COSA producten worden ook als OEM-modules geleverd en ingezet binnen vele organisaties. De internationale TRANSFLOW Groep is met circa 250 medewerkers werkzaam in meerdere Europese landen en heeft ook actieve partners in andere werelddelen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Keulen en daarnaast zijn er vestigingen in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Nederland. Meer informatie: www.transflow.nl / www.transflow.com.

Contact:
TRANSFLOW Nederland B.V.
Havenweg 24 A
4131 NM Vianen
Telefoon: 0347 - 324624
E-mail: vianen@transflow.com
Website: www.transflow.nl
www.transflow.com
www.elckerlyk.nl


---

Voor redactionele informatie: (ref: Pb0704)
Influx PR - Frieda Zieleman, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn Telefoon: 055 - 366 30 34, e-mail: frieda@influx-pr.com, website: www.influx-pr.com