HUIJSKENS & ISTHA

Uitnodiging presentatie rapport Pensioenfondsbestuur

Uitnodiging

BETREFT: 'PENSIOENFONDSBESTUUR IN HET LICHT
VAN VERANTWOORDING EN TOEZICHT'

Geachte redactie,

Allen & Overy en Boer & Croon hebben in opdracht van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid een onderzoek naar pension fund governance (oftewel: goed pensioenfondsbestuur) afgerond.

Prof. Mr. Steven R. Schuit (Allen & Overy) en ir. Jacques N. Wintermans (Boer & Croon) zijn namens beide organisaties eindverantwoordelijk voor het onderzoek.

Voordat zij in augustus hun bevindingen en aanbevelingen aan Minister de Geus rapporteren (en tevens publiceren) zullen zij deze bespreken met alle betrokkenen. (Minister van SZW mr A.J. de Geus heeft de verantwoordelijkheid voor pensioenaangelegenheden overgenomen van staatssecretaris drs. M. Rutte.)

Woensdag 30 juni aanstaande vindt daartoe een speciale studiemiddag plaats in de Rolzaal in Den Haag waar ook de Minister aanwezig zal zijn. Het slot van deze bijeenkomst is toegankelijk voor de pers. Ik zal u daarvoor separaat uitnodigen.

Daaraan voorafgaand nodig ik u graag uit voor een persbijeenkomst in Perscentrum Nieuwspoort, woensdagochtend 30 juni, Zaal Wandelganger 1 om 10:30 uur precies. U bent vanaf 10:00 uur welkom. Prof. Mr. Schuit en Ir. Wintermans zullen hun bevindingen en aanbevelingen aan u presenteren en daarna uw vragen beantwoorden. Pensionfondsbestuur in het licht van verantwoording en toezicht is een onderwerp dat snel van steeds groter belang wordt.

Graag verneem ik van u of u aanwezig zult zijn in Nieuwspoort.

Hartelijke groet,

Charles Huijskens.

Telefoonnummer Charles Huijskens: 020 - 68 55955, mobiel: 06 - 53105072 of charles@huijskens-istha.nl.

23 jun 04 17:06