Digitale Gemeente Houten

Kindervrijmarkt op het Rond

donderdag 10 juni 2004 - Bron: Stichting Enter

Ook dit jaar organiseert stichting Enter weer een vrijmarkt voor kinderen. Na een jaar uitgeweken te zijn naar de zondag is de vrijmarkt dit jaar weer ouderwets op woensdagmiddag.

Woensdag 23 juni Vanaf 13:00 uur tot 16:00 uur kunnen kinderen hun tweede hands spulletjes te koop aanbieden en zo een leuk zakcentje voor de komende vakantie verdienen. Het is dus weer tijd om al die spullen die bij grote voorjaarschoonmaak op zolder of in schuur zijn beland op het Rond te koop aan te bieden.
Op het Rond staat ook een groot springkussen en een infokraampje van de toekomstige speeltuin. Het springkussen kost 0,50. De opbrengst komt ten goede van de nieuwe speeltuin.

Deelname aan de vrijmarkt is uiteraard gratis. Commerciële verkoop is niet toegestaan. Alle deelnemers worden verzocht alle niet verkochte spullen weer mee naar huis te nemen of te deponeren in daarvoor bestemde afvalbakken.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2004 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).