Politie Zeeland


O-5664-2004 AUTOMOBILIST RIJDT TEGEN STILSTAANDE AUTO

Op de Kloosterweg in zijn woonplaats is vrijdag om 14.30 uur een 58-jarige automobilist uit Burgh Haamstede tegen een stilstaande auto gereden.
Hij kwam vanuit de richting van Nieuw-Haamstede en had niet gezien dat voor hem een 27-jarige man uit Tuitjenhorn met zijn bedrijfsauto stilstond. Hij reed tegen de achterzijde van de auto waardoor zijn voertuig geheel vernield werd. De bedrijfsauto raakte lichtbeschadigd.


O-5665-2004 DIEFSTAL ROESTVRIJSTALEN PLATEN

In de nacht van donderdag op vrijdag werden van een bedrijfsterrein aan de Kreeft in Yerseke een, onbekend, aantal roestvrijstalen platen gestolen.
De toegang tot het terrein werd geforceerd. Op een nabijliggend terrein werd vrijdag een aanhangwagen aangetroffen met daarop, waarschijnlijk, alle gestolen platen.

W-5666-2004 AANRIJDING TUSSEN TWEE FIETSERS
Op het fietspad van de G. de Pagterstraat in Middelburg kwamen vrijdag om 17.40 uur twee inwoonsters uit Middelburg met elkaar in botsing.
Een 12-jarige meisje reed over het fietspad, achter haar reed een 56-jarige vrouw. Toen de 12-jarige linksaf sloeg werd de 56-jarige vrouw daardoor gehinderd en zij kwam ten val. Zij is met een hoofdwond overgebracht naar het ziekenhuis.

O-5667-2004 DIEFSTAL AUTO
Vrijdag tusen 08.30 en 18.30 uur werd in de Van de Abeelestraat in Oosterland een personenauto gestolen.
Het betreft een rode Volkswagen Golf VR6 128 K met kenteken 74-JZ-XS. De waarde onbekend.


O-5668-2004 VRACHTAUTO VERLIEST STOPPELFREES

Op de kruising Deltaweg / Langeweg in Goes verloor een bestuurder van een vrachtwagencombinatie vrijdag om 09.20 een stoppelfrees.
De frees was in een bocht van de aanhangwagen gekanteld en op de weg terechtgekomen. Hierdoor ontstond een grote plas hydraulische olie op de weg, welke door het passerend verkeer over een afstand van enkele honderden meters werd verspreid. De weg werd afgesloten en het verkeer richting Kats werd over de parallelweg omgeleid. Omstreeks 14.00 uur werd door een veegauto gepoogd de olie op te ruimen, maar dit was na een aantal uren nog niet gelukt. Het verkeer ondervond van beide kanten verkeershinder.
(

Politie Zeeland