MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

MOJO: André Hazes in de Amsterdam ArenA

Delft, 1 april 2004, ANDRE HAZES live in de Amsterdam ArenA.

Wegens het enorme succes van zijn twee zilveren jubileumconcerten vorig jaar, heeft André Hazes besloten om op vrijdag 25 juni a.s. opnieuw op te treden in de Amsterdam Arena. Dat heeft de populaire volkszanger gisteravond in een volle Ahoy bekend gemaakt. De kaartverkoop voor het concert op 25 juni begint volgende week zaterdag
10 april om 10.00 uur.

Met de twee optredens vorig jaar heeft Hazes pers en publiek volledig overtuigd. De Arena in Amsterdam heeft een keizer en die keizer heet André Hazes, schreef Het Parool.

Volgens Hazes is dit concert net als de DVD bedoeld voor alle fans en iedereen die de concerten hebben gemist of het allemaal nog eens opnieuw willen beleven. Hij kreeg naar eigen zeggen koude rillingen tijdens beide concerten. Wanneer duizenden armen in de lucht worden gestoken en een vol stadion uit zijn dak gaat, is dat echt kippenvel! Honderd procent! Ik vond het helemaal top!

De hele productie is gelijk aan die van vorig jaar. Ook nu is er gekozen voor de opstelling van het podium op de lange kant van het veld.

André Hazes + support act
Amsterdam ArenA, Amsterdam
Vrijdag 25 juni
Entree:
Staanplaatsen Euro 38,50
Zitplaatsen Euro 50,- / Euro 45,- / Euro 40,- (excl. servicekosten) Aanvang: 20.30 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 10 april om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-300.1250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.