2e persbericht van vrijdag 25 juni 2004

Eindhoven 25-06-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Hoofdverdachte steekpartij uitgeleverd

Donderdagmiddag is op Schiphol een 21-jarige Engelsman aangehouden. De man wordt ervan verdacht dat hij op 13 oktober 2002 een, toen, 22-jarige Veldhovenaar met een mes in de lies heeft gestoken. Het slachtoffer raakte hierbij zwaar gewond. Tijdens het onderzoek zijn zes verdachten aangehouden. Uit het onderzoek bleek dat de Engelsman als hoofdverdachte aangemerkt kon worden. Hij was inmiddels terug naar zijn vaderland. De uitlevering werd gevraagd en die werd donderdag uitgevoerd. De man is voor onderzoek ingesloten.

Someren: Inbraak in bedrijf

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een bedrijf aan de Randweg. Er is een ruit vernield en uit het bedrijf zijn een zaagmachine en een fax gestolen.

Gemert: Bromfietser gewond bij aanrijding

Bij een aanrijding op de Boekelseweg is vrijdag om 11.50 uur een 49-jarige bromfietser uit Boekel gewond geraakt. Hij werd aangereden door een personenauto die bestuurd werd door een 22-jarige vrouw uit Erp. Deze laatste reed over de Boekelseweg en sloeg rechtsaf de Groenesteeg in. Zij zag de bromfietser die rechts naast haar reed over het hoofd. De bromfietser is met twee gebroken benen in het Elkerliekziekenhuis opgenomen.