Politie Zuid-Holland-Zuid

27/6 Weekend Hoeksche Waard

27-06-2004 - Persberichten district III

ALCOHOL
S-GRAVENDEEL - Een 52-jarige automobilist uit s-Gravendeel is op 26 juni op de Noord Voorstraat aangehouden. Hij had teveel op kreeg een rijverbod van acht uur. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

ONGEVAL
PUTTERSHOEK Een 36-jarige vrouw uit Zwijndrecht is op 25 juni door een ongeval in een bedrijf aan het Weverseinde gewond geraakt aan haar rug en knie. De oorzaak en precieze aard van de verwondingen zijn onbekend. Politie, brandweer, ambulance en traumahelicopter rukten uit, omdat het in eerste instantie leek op een beknelling. Dit bleek niet zo te zijn. De vrouw is per ambulance naar een ziekenhuis in Rotterdam vervoerd, waar ze na controle naar huis mocht. De Arbeidsinspectie is ingeschakeld.

BIER GESTOLEN
NUMANSDORP - Een 61-jarige snackbarhouder is slachtoffer geworden van een inbraak in zijn snackbar aan het strand bij de Haringvlietbrug. Tussen 23 en 26 juni namen onbekende(n) 336 blikjes bier mee. Om toegang tot de snackbar te krijgen forceerden zij een hangslot en ander hang- en sluitwerk, wat een schadepost van 179 euro opleverde.