Ingezonden persbericht


Persbericht.

Hierbij wil ik u meedelen dat op 27 juni as de enige spinnen en insektenbeurs van Nederland zal worden gehouden te in het H2O gebouw te Harmelen. Deze kleine beurs is zeer speciaal en bedoeld voor de echte spinnen en insektenliefhebber. VHM events organiseert deze beurs in samenwerking met de enige spinnen vereniging in Nederland genaamd Vogelspinnen Vereniging Nederland.

Als u geinteresseerd bent om eens een kijkje te komen nemen bent u hierbij van harte uitgenodigd. Ik zou het op prijs stellen als u dit van te voren kenbaar maakt zodat wij er een van de vrijwiligers met u mee kunnen sturen om uitleg te geven als er vragen zouden zijn.

Verdere informatie over dit evenement kunt u vinden op www.vhm-events.com

Jan van het Meer

http://www.ter.nl/ Dierbenodigdheden, dieren en diervoeders / Animal supplies: (NL/Ger/Eng) http://www.vhm-events.com Evenementen/Events (NL/DE/Eng) http://www.ter-business.com Dierbenodigdheden, dieren en diervoeders zakelijk / Animals and supplies Business: (NL/Ger/Eng) http://www.dierenmarkt.nu Vraag en aanbod/ Animalmarket (NL) http://www.animalevents.ter.nl Dierenevenmentenkalender / Animalevents (NL/Eng)