HP lanceert nieuwe, krachtige all-in-one voor thuis en kleine kantoren

HP Officejet 4215 is een compacte fax, scanner, kopieerapparaat en printer die professionele fotokwaliteit biedt

UTRECHT, juni 2004 - HP introduceert vandaag de HP Officejet 4215, een nieuw model in de reeks compacte all-in-ones van HP. De nieuwe Officejet biedt een hoge printsnelheid en een professionele fotoafdrukkwaliteit - essentieel voor elke thuisgebruiker en voor kleine kantoren.

De HP Officejet 4215 beschikt over een Automatic Document Feeder voor 20 vel papier, een print- en kopieersnelheid tot 17 pagina's per minuut in zwart/wit en 12 pagina's per minuut in kleur. De fax- en scanmogelijkheden onderscheiden zich met een geheugen van 100 faxpagina's, 80 snelkiesnummers en een scanresolutie tot 600 x 1200 dpi (optisch). De fax beschikt over een 33,6kbps modem en een barrière tegen junk fax die ongewenste communicatie en papierverspilling tegengaat. Daarnaast is het mogelijk om te kopiëren zonder dat de PC is ingeschakeld.

Professionele fotoafdrukkwaliteit is mogelijk dankzij de geoptimaliseerde 4800 dpi resolutie of - optioneel - het afdrukken met zes kleuren (HP Photoret IV precisietechnologie). Ook kunnen snel en probleemloos documenten, zoals presentaties, worden afgedrukt met hoge kwaliteit: scherpe zwarte tekst en heldere kleuren. De geavanceerde afdrukmogelijkheden bieden tal van alternatieven, zoals het afdrukken van 10 x 15 cm foto's zonder rand (op 10 x 15 cm fotopapier met afscheurrand).

Ruimtebesparing is belangrijk voor wie een all-in-one aanschaft. De HP Officejet neemt slechts weinig ruimte in en past gemakkelijk op het bureau of in een vrije hoek. Het ruimtebesparende ontwerp strekt zich uit tot de unieke papierlade die geheel kan worden weggeklapt, terwijl het mogelijk blijft faxberichten te ontvangen.

De HP Officejet 4215 all-in-one maakt het leven makkelijk met vijf knoppen voor vaak gebruikte functies en een 'Fit to Page' knop voor het snel en makkelijk vergroten van foto's.

De verkoopadviesprijs van de HP Officejet 4215 bedraagt 236 euro inclusief BTW.

Over HP
HP is wereldwijd leverancier van technologische oplossingen voor consumenten, bedrijven en instellingen. Het HP aanbod omvat producten en diensten voor een totale IT infrastructuur, personal computing en imaging en printing oplossingen. HP behaalde wereldwijd over de laatste 4 kwartalen een omzet van $76,8 miljard. Meer informatie over HP is te vinden op http://www.hp.nl.

© 2003 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice. The only warranties for HP products and services are set forth in the express warranty statements accompanying such products and services. Nothing herein should be construed as constituting an additional warranty. HP shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.

08/2003

Contactpersonen voor
de redactie:

HP -
Antoinette Bendijk
tel 030 222 33 84
antoinette.bendijk@hp.com

H&K/MCS -
Jan Faber
tel 023 562 82 08
janf@monogram.nl

Nederlandstalige persberichten op www.hp.nl/pers