Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

NIEUWE COMMERCIEEL DIRECTEUR DE MEEUW BOUWSYSTEMEN

De heer ir. R.J.M. Vlek is benoemd tot Commercieel Directeur van De Meeuw Bouwsystemen. Rob Vlek (35) werkte hiervoor als Commercieel Directeur bij Pontmeyer N.V., businessunit Prefab. Daarvoor bekleedde hij functies bij Saint-Gobain (onder meer Isover) in Nederland en Frankrijk. Hij is afgestudeerd aan de Technische Universiteit in Delft, vakgroep Apparatenbouw, specialisatie Technische Marketing.

De directie van De Meeuw bestaat verder uit de heren drs. M.A.M. Meeuwissen (Algemeen Directeur), ir. N. Dijkstra (Technisch Directeur) en ir. P.J.C.M. Dekkers (Financieel Directeur).

De Meeuw bekleedt in Nederland en enkele andere West-Europese landen een toonaangevende positie op het gebied van ontwikkeling, fabricage en plaatsing van flexibele, demontabele huisvesting. Het gaat om hierbij om diverse toepassingen, bijvoorbeeld voor kantoren, scholen, hotels, bankgebouwen, kinderdagverblijven, ziekenhuizen (met complete operatiekamers), verzorgingstehuizen, studentenhuisvesting of gemeentehuizen. De uitvoering varieert van kleinschalig tot zeer omvangrijk, van tijdelijk tot semi-permanent en van eenvoudig tot luxueus.

De Meeuw heeft vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland en telt ruim 400 medewerkers in vaste dienst. De omzet bedraagt dit jaar circa ¬ 100 miljoen.

Oirschot, juni 2004



Ingezonden persbericht