SIRE


30 juni 2004

PERSBERICHT

Jos Ahlers benoemd tot SIRE-bestuurslid

Amstelveen, 30 juni 2004 Jos Ahlers (40) is toegetreden tot het bestuur van SIRE (Stichting Ideële Reclame). Hij volgt communicatie-adviseur Edmond Rinnooy Kan op, die vanwege zijn vertrek naar de Verenigde Staten zijn functie als bestuurslid neerlegt. Jos Ahlers is psycholoog en partner bij marketingadviesbureau Brandsters.

Jos Ahlers is werkzaam geweest aan de Universiteit van Amsterdam en de University of California. Na zijn promotie tot doctor in de psychologie stapte hij in 1993 over naar Y&R Consult, waar hij als onderzoeker en senior consultant werkte. In 1999 werd hij strategy director en partner bij VBAT Brothers. Sinds 2000 is hij partner bij Brandsters.

SIRE-bestuur
Het SIRE-bestuur bestaat nu behalve Ahlers uit: Eric Bouwmeester (voorzitter, werkzaam bij Fortis), Adri de Vries (directeur SIRE), Mark Aink (SWH), Evert Bos (Unilever Bestfoods), Helga Bouwman (Sanoma Uitgevers), Hans van Dijk (Skipintro), Inge Kauer (Bennis Porter Novelli), Marco Keim (Zwitserleven), Jan van Kuyk (Idea Industry), Raul Lansink (Publicis), Ruby Lemm (DDB Amsterdam), Hans Ludo van Mierlo (Rabobank), Julius Minnaar (STER), Rick Nieman (RTL), Marc Pos (Brand New Telly) en Ton Schoonderbeek (Mindshare).

Over Sire
SIRE is een onafhankelijke stichting die zich ten doel stelt onderwerpen die voor de samenleving belangrijk zijn maar niet door andere partijen worden opgepakt, aan de orde te stellen en bespreekbaar te maken. SIRE doet dat door het maken van ideële, dus niet-commerciële, campagnes.


---

----------------------------------------