2e persbericht van woensdag 7 juli 2004

Eindhoven 07-07-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Vrouw gewond bij verkeersongeval

Een vrouw van 44 uit Eindhoven is woensdagmiddag rond 13.15 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Hoogstraat. Ze was met de fiets en werd ingehaald door een andere fietser, een 23-jarige Eindhovenaar. Toen een 48-jarige Eindhovenaar met zijn auto de twee fietsers inhaalde raakte hij de buitenste fietser. Die kwam daarbij ten val en nam de andere fietser in zijn val mee. De vrouw liep daarbij een open botbreuk op aan haar pols. Ze is naar het Màxima Medisch Centrum in Eindhoven gebracht.

Eindhoven: Drugsdealer aangehouden

De politie heeft woensdagmiddag rond 14.00 uur op het Achterom een 21-jarige inwoner van Oss aangehouden. Hij werd op heterdaad door agenten betrapt tijdens een drugsdeal. De man had 23 bolletjes cocaïne bij zich. Op het politiebureau kwam uit zijn sokken nog een zakje met cocaïne te voorschijn. De drugs zijn in beslaggenomen en de man is ingesloten. Ook de koper, een 25-jarige Eindhovenaar is aangehouden. Hij kon na verhoor naar huis.

Helmond: Fietsendief gepakt

Woensdagmorgen om 10.10 uur is op het Stationsplein een man van 33 uit Helmond aangehouden. De man had kort daarvoor bij een supermarkt aan de Azalealaan een damesfiets gestolen. De fiets had hij bij het station in Helmond gestald en was daarna vertrokken. Een getuige had de diefstal gezien en waarschuwde de politie. Aan de hand van zijn signalement werd de dief snel achterhaald. Het sleuteltje van de gestolen fiets had hij nog op zak. De fiets werd door de politie teruggevonden. De man is voor verder onderzoek ingesloten.