Rijn&Venen, 09.20 uur

Utrecht 07-07-2004 - Nieuwsberichten Rijn&Venen

Weigering

MAARSSEN- Op dinsdagmiddag werd een man aangehouden nadat hij zijn naam niet wilde opgeven. Omstreeks 13.30 uur werd een 46-jarige automobilist uit Utrecht gecontroleerd op de Zuilensering. De man reed met een handelaarskenteken en zonder autogordel. De man kreeg hiervoor een bekeuring maar wilde vervolgens niet zijn naam opgeven. De man werd aangehouden en op het bureau wilde hij zijn naam wel opgeven en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Schennispleger aangehouden

ABCOUDE- Op dinsdagmiddag werd een schennispleger aangehouden. Omstreeks 16.30 uur kreeg de politie de melding dat een 41-jarige man uit Spanje zijn geslachtsdeel op de Gein Noord liep. De politie ging op zoek naar de man en trof hem in de omgeving aan. Hij werd vervolgens aangehouden en ingesloten voor verhoor. De man bleek illegaal in ons land te verblijven en is overgedragen aan de vreemdelingenpolitie.

Door het lint

MAARSSEN- Op dinsdagavond werd een man aangehouden voor openbare dronkenschap. Omstreeks 23.15 uur kreeg de politie de melding binnen dat een 26-jarige man uit Loenen aan de Vecht zich vervelend gedroeg in een horecagelegenheid aan de Rijksstraatweg. Toen de agenten arriveerden was de 26-jarge man al weg. Hij werd in de omgeving aangetroffen en was sterk onder invloed van alcohol en bleef zich vervelend gedragen. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. Op het bureau schreef een agent een bekeuring uit voor openbare dronkenschap en op dat moment werd de man erg agressief en begon de agent in het politiebureau te trappen en wild om zich heen te slaan. De agent moest zijn pepperspray gebruiken om hem tot bedaren te brengen. Hij werd vervolgens ingesloten voor nader verhoor.

Onder invloed
WOERDEN- Op woensdagochtend werd een man aangehouden omdat hij met een slok teveel op zijn bromfiets zat. De 38-jarige man uit Woerden werd op de Noordzee gecontroleerd en hij rook naar alcohol. Op het bureau blies hij 845 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.