Politie Zeeland


W-5988-2004 DIEFSTAL STERKE DRANK

Uit een bedrijf aan de Gildeweg in Vlissingen is woensdag omstreeks 12.00 uur een fles sterke drank weggenomen.
De filiaalhouder van het bedrijf ontdekte dat de fles drank was weggenomen, de dader heeft kunnen ontkomen. De waarde van de fles drank betreft enkele tientallen euro's.


Z-5989-2004 AANHOUDING NAV VERNIELING AUTO

In Zaamslag is woensdag een 49-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen aangehouden op verdenking van het vernielen van een auto.
Een getuige had gezien dat zij banden had lekgestoken van 2 auto's van een 55-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen. De getuige meldde dit bij de 55-jarige vrouw en zij heeft de hulp ingeroepen van de politie. Die heeft de vrouw aangehouden. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

O-5990-2004 AANRIJDING SEROOSKERKE (SCHOUWEN)
Op de N59 in Serooskerke (Schouwen) is een 23-jarige man uit Zierikzee tegen een verkeerspaal gereden.
De man reed, met zijn personenauto, over de N59 en moest plotseling uitwijken voor een dier. Hierdoor kwam de man met zijn auto tegen een verkeerspaal terecht waardoor zijn auto beschadigde.


W-5991-2004 BEKRASSING AUTO VLISSINGEN

In de nacht van dinsdag op woensdag is in de Lammensstraat in Vlissingen een auto bekrast.
De auto van een 18-jarige Vlissinger werd bekrast. De schade bedraagt enkele honderden euro's


W-5992-2004 AANRIJDING VROUWENPOLDER

Op de Polredijk in Vrouwenpolder had een 31-jarige automobilist uit de gemeente Veere wat problemen door de hevige regenval.
Hij reed in een bocht over de Polredijk en, doordat er zoveel water op het wegdek lag, gleed de auto van de man tegen de auto van een 51-jarige Duitser aan. Beide auto's raakten beschadigd door de aanrijding. De auto van de man uit Veere is door een takelbedrijf weggesleept.


W-5993-2004 KOP-STAART AANRIJDING MET DRIE AUTO'S

In Koudekerke op de Middelburgseweg is woensdagavond een aanrijding gebeurd waarbij drie auto's beschadigd raakten.
Een auto van een onbekend gebleven persoon sloeg plotseling linksaf de Kriekeweg in. Hierdoor moest een 68-jarige Middelburger die achter hem reed plotseling hard remmen. Een 52-jarige bestuurder uit de gemeente Veere, die daar weer achter reed, moest derhalve ook plotseling remmen. Achter hem reed weer een 27-jarige vrachtwagenchauffeur uit Arnemuiden die, omdat het zo hard had geregend, zijn voertuig niet meer onder controle had, en tegen de 52-jarige aanreed. Door de harde klap reed de 52-jarige weer tegen de 68-jarige aan. Alle auto's hadden wel schade, maar persoonlijk ongelukken deden zich niet voor.





Politie Zeeland