HEINEKEN NEDERLAND B.V.

Uitnodiging voor de pers: opening 6packcafé in Amsterdam

Wat: opening 6packcafé Wanneer: donderdag 8 juli, 18.45 uur Waar: City bioscoop aan het Klein Gartmanplantsoen te Amsterdam Hoe: aanmelden via maartje@cccp.nl. Zonder aanmelding geen toegang (wegens beperkte ruimte)

Op donderdag 8 juli opent het 6packcafé haar deuren. Na het succesvolle gelijknamige televisieprogramma, laat 6pack opnieuw op een spraakmakende manier van zich horen.

Het 6Packcafé staat voor een vernieuwende manier van horeca bedrijven. Dit blijkt uit de originele invulling en korte openingsperiode. Als platform voor jong talent krijgen jonge bands, stand-up comedians, organisatoren van feesten en DJ.s de kans om invulling te geven aan de avonden (di t/m za). (di t/m do van 20.00 tot 03.00 uur, vrij/za van 20.00 uur tot 04.00 uur)

Het 6packcafé is een initiatief van de bedenkers van het 6pack televisieconcept CCCP, Endemol en Heineken. Met de opening van het 6packcafé wordt de 6pack visie verder vorm gegeven: jongvolwassen mensen worden in de gelegenheid gesteld hun talenten te tonen.

Kom vanavond voor een spannende opening en meld je aan via maartje@cccp.nl!

Heineken N.V.

08 jul 04 11:28