Ingezonden persbericht


WATNOU..?! VRIJDAG 9 JULI TUSSEN 20.00 EN 21.00

----------

WATNOU..?! VRIJDAG 9 JULI TUSSEN 20.00 EN 21.00 OP 747 AM

Vrijdag 9 juli is er weer een nieuwe aflevering van WATNOU..?!, het jongerenprogramma van de NMO. Presentator is Rinse de Valk.

WatNou..?! zendt deze zomer een aantal gesprekken uit met succesvolle jongeren die groot zijn gebracht met de islamitische traditie. Wekelijks komt een bijzondere gast in de studio langs. Zij of hij zal zich bloot moeten geven. Er zal ingegaan worden op achtergrond, verhouding tot het geloof en de maatschappij en niet te vergeten op de muziekvoorkeur van de gast.

Onze eerste gast is Tarik Yousif. Hij is hoofdredacteur van het tijdschrift Hallal. Van zijn zevende tot zijn veertiende woonde hij in Marokko. In WATNOU..?! gaan we in op het succes van zijn blad dat van internettijdschrift uitgroeide tot een succesvol gratis tijdschrift in de grote steden.

WATNOU..?!

Iedere vrijdag tussen 20.00 en 21.00 WATNOU..?!- een levendig live-programma vol energie, muziek en cultuur.

WATNOU..?! behandelt onderwerpen die moslimjongeren bezig houden. WATNOU..?! biedt jongeren een uniek platform om hun meningen en gevoelens te uiten. Een open podium met ruimte voor discussie, cabaret, muziek en poëzie.

Live vanuit Studio Desmet in Amsterdam.

Brutaal, snel, actueel & pittig. WATNOU..?!