Ingezonden persbericht


Imation levert 3592-tapecassettes uit onder IBM's eigen netwerk

Nieuwe tape verkrijgbaar bij IBM's wereldwijde distributeurs

Imation is begonnen met het verspreiden van 3592-tapecassettes met het IBM-merk. De tapecassettes zijn per direct verkrijgbaar via de IBM erkende 'Diamond' distributeurs.

De IBM TotalStorage Enterprise 3592-tapecassette biedt een opslagcapaciteit van 300 gigabyte en een doorvoersnelheid van 40 megabyte per seconde. De cassettes kunnen - afhankelijk van de opslagvereisten - worden geformatteerd met twee verschillende opslagcapaciteiten, te weten 60 gigabyte of 300 gigabyte. De IBM TotalStorage Enterprise 3592-tapedrive kan in open omgevingen worden gebruikt en bij een tweevoudige compressie is de opslagcapaciteit 600 gigabyte. In mainframe-omgevingen biedt de tapedrive bij drievoudige compressie een opslagcapaciteit van 900 gigabyte.

"De IBM TotalStorage Enterprise 3592-tapedrive staat voor een omslagpunt in de opslagmarkt. De technologie komt tegemoet aan klanten die op zoek zijn naar een uiterst efficiënte opslagoplossing die een goede prestatie tegen een gunstige prijs-kwaliteit verhouding levert", zegt Barry Rudolph, vice president Tape Storage Strategy IBM. "Onze 51 jaar kennis en ervaring in tape-opslagtechnologie is in dit product meegenomen en resulteert in een flexibele en zeer geschikte opslagoplossing."

Ron Zinke, vice president verkoop & marketing Imation voegt hieraan toe: "Imation heeft een van de uitgebreidste productreeksen wat betreft verwisselbare opslagmedia. De uitbreiding met de 3592-tapecassette van IBM, voegt daar een uitstekend presterende tape aan toe."

Imation & IBM
Imation is de distributeur van IBM's optische en tapeproducten, waaronder LTO Ultrium en IBM TotalStorage Enterprise 3590 cartridges. Imation is verantwoordelijk voor de verkoop, distributie en dienstverlening (waaronder de garantie-afhandeling) aan klanten die IBM's opslagmedia gebruiken. IBM heeft voor Imation gekozen vanwege de ervaring met de marketing en het verkoopkanaal die Imation heeft opgebouwd.

Meer informatie:
Persberichten, achtergrondinformatie en foto's zijn te vinden op pressroom.imation.com

Imation International B.V.
Bert Duisenberg

00 31 (20) 654 21 56
bpduisenberg@imation.com

PublieksWerk
Marije Verdouw

00 31 (20) 486 21 39
marije@publiekswerk.nl