Vier verdachten van heling aangehouden

UTRECHT 16-07-2004 - De politie hield donderdag 15 juli vier verdachten van heling aan op de Slotemaker de Bruïnestraat. De goederen die bij hen werden aangetroffen waren onder andere buitgemaakt bij een bedrijfsinbraak, op zaterdag 10 juli op de Lagenoord.

Bij deze bedrijfsinbraak werden verschillende goederen, waaronder twee bijzondere computerschermen, buitgemaakt. Iemand die bekend was met het bedrijf signaleerde later dat de schermen te koop werden aangeboden via internet. De politie werd geïnformeerd. Er werd een afspraak met de aanbieder geregeld en de politie deed aanvullend onderzoek.

Donderdag 15 juli heeft de politie op de afgesproken plaats vier verdachten van heling aangehouden. Dit vond plaats om 12.50 uur op de Slotemaker de Bruïnestraat. De verdachten, een 22-jarige man, een 42-jarige man, een 51-jarige man en een 48-jarige vrouw, allen afkomstig uit Utrecht, zijn ingesloten op het politiebureau. Naast de gestolen computerschermen trof de politie meer goederen aan die van diefstal afkomstig zijn. Ook werden twee vuurwapens en een nepvuurwapen aangetroffen. Alle goederen zijn inbeslaggenomen. De politie is nog bezig met het onderzoek.