Rijn & Venen, 11.00 uur

Utrecht 24-07-2004 - Niieuwsberichten district Rijn & Venen

Mogelijke auto-inbrekers aangehouden

MAARSSEN In de nacht van donderdag op vrijdag 23 juli zijn rond 04.15 uur twee mannen van 18 jaar en een van 20 jaar op het Reigerskamp aangehouden in verband met een inbraak in een vrachtwagen. Een getuige hoorde breekgeluiden op een parkeerterrein op het Reigerskamp en nam een kijkje. Daar zag hij een aantal mannen wegvluchten. De man belde de politie die later op basis van een goed signalement de drie mannen aanhield. Allen zijn ingesloten op het politiebureau op verdenking van inbraak. De politie onderzoekt de zaak.

Snorfietser geschept

MAARSSEN Vrijdagmiddag rond 14.45 uur raakte op het Antilopespoor een 44-jarige inwoner van Maarssen gewond aan zijn been. De Maarssenaar werd door een 22-jarige bestuurder, eveneens een inwoner van Maarssen, aangereden toen deze achteruit reed vanuit een parkeervak. Ambulancepersoneel heeft het been van de snorfietser ter plaatse behandeld. De snorfietser is daarna naar huis gebracht.

Verkeerscontrole

MONTFOORT Vrijdagavond controleerde de politie bij de kruising van de Willeskopperpoort en de Provincialeweg of bestuurders de rode verkeerslichten negeerden. Vijf personen reden door terwijl het verkeerslicht op rood stond. Zij kregen allen een proces-verbaal.

Onder invloed

RIJN & VENEN Op verschillende locaties werden in het politiedistrict personen aangehouden voor het rijden onder invloed.

In Vinkeveen controleerde de politie op de Vinkenkade rond 22.00 uur een 37-jarige Vinkevener op het gebruik van alcohol. Een eerste test op straat gaf aan dat de man teveel alcohol gedronken had. Op het politiebureau bleek dat de man 370 ug/l aan alcohol in zijn lichaam had. Poces-verbaal tegen de Vinkevener is opgemaakt.

In Nigtevecht is op de Kanaaldijk Oost een 33-jarige Amsterdammer aangehouden. De man werd omstreeks 02.45 uur gecontroleerd en bleek 500 ug/l aan alcohol in zijn lichaam te hebben. Hij kreeg een rijverbod van 5 uur en een proces-verbaal.

In Maarssen reed om 03.20 uur een 40-jarige inwoner van Amsterdam op de Nassaustraat met teveel alcohol op (400 ug/l). Ook hij kreeg een proces-verbaal.