Politie Noord- en Oost Gelderland


. Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

. District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


30 juli 2004


ZUTPHEN - Vrouw onwel


Een 20-jarige vrouw uit Warnsveld is donderdagmiddag op de Laarstraat met haar fiets tegen twee geparkeerde auto's aan gevallen. De vrouw raakte rond 14.45 uur de macht over het stuur kwijt en raakte de spiegel van een geparkeerde auto. Zij kwam tegen deze auto ten val en raakte hierbij nog een andere auto. Een ambulance bracht haar voor controle naar het Spittaal. Na behandeling mocht zij weer naar huis.


VOORST - Automobilist verleent geen voorrang


Een 53-jarige automobilist uit Eerbeek heeft donderdagmiddag op de rotonde van de Rijksstraatweg geen voorrang verleend aan een 41-jarige motorrijder uit Apeldoorn. Beiden kwamen rond 14.40 uur de rotonde op waarbij de automobilist de motorrijder aanreed. De Apeldoorner liep rug- en beenletsel op en werd met een ambulance naar het Lukasziekenhuis vervoerd. Beide voertuigen liepen schade op.


HARFSEN - Diefstal uit bedrijf


Gisteren is er bij de politie aangifte gedaan van een diefstal gepleegd in een bedrijf aan de Holtmark. De dader is vermoedelijk via de voordeur het bedrijf binnengekomen en naar het kantoor gelopen. Hier nam de dief een geldkistje mee met onder meer een bedrag aan geld en kasbonnen.


VORDEN - Boetes tijdens verkeerscontrole


De politie heeft donderdagmorgen op de Ruurloseweg vijf boetes uitgedeeld. De politie controleerde rond 11.30 uur bestuurders van motorvoertuigen. Er werden bekeuringen uitgedeeld voor onder meer het niet dragen van de gordel en het niet laten zien van een geldig rijbewijs.


Einde berichten

Nadere informatie:


Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52



---- --