Politie Zeeland


O-7931-2004 Inbraak in school Zierikzee

Na in te breken in een school in Zierikzee is vannacht omstreeks 2.30 uur een 19-jarige bewoner van die plaats aangehouden door de politie.
De man was de school binnengekomen door de toegang te forceren. Hij had in de school drie brandkranen opengedraaid en werd even later in het magazijn aangetroffen en aangehouden door de politie.


O-7932-2004 Aangehouden met hoeveelheid softdrugs

Op de A58, ter hoogte van 's Heer Arendskerke is een 39-jarige Goesenaar aangehouden.
Bij een controle door de politie werd een hoeveelheid softdrugs achterin de auto aangetroffen. Bij een huiszoeking in de woning van de man werd ook nog een aantal paspoorten in beslag genomen.


Z-7933-2004 Teveel gedronken

Op de Vlamingpolder in Cadzand is een bromfietser betrapt terwijl hij teveel alcohol gedronken had en toch op zijn brommer was gestapt.
De 21-jarige man uit Heythuisen moest een blaastest ondergaan en hieruit bleek dat hij ruim drie maal zoveel had gedronken als is toegestaan. De man kreeg een rijverbod van acht uur. Voordat de man het politiebureau had verlaten is nog een vriend van de man aangehouden die niet voldeed aan het bevel zich te verwijderen. Dit betrof een 22-jarige man uit Goirle.


O-7934-2004 Rijden onder invloed

Vannacht omstreeks 03.15 uur is een 25-jarige man uit Tilburg door de politie gecontroleerd in zijn personenauto.
De man moest op de Zeeanemoonweg in Renesse een blaastest ondergaan en hieruit bleek dat de man teveel had gedronken. De man kreeg een boete en een rijverbod van 1 uur.


W-7935-2004 Aangehouden na trap tegen lantaarnpaal

Vannacht rond 04.00 uur is een 16-jarige Amsterdammer aangehouden omdat hij tegen een sierlantaarn aan trapte.
Op de Badstraat in Domburg zagen agenten de jongen het feit plegen en zij hebben hem meegenomen naar het bureau. De jongen werd doorverwezen naar bureau HALT.
Ook werd omstreeks 04.30 uur op de Boulevard van Schagen in Domburg een 20-jarige man uit Millingen aan de Rijn aangehouden vanwege hetzelfde vergrijp. Hij kreeg een bekeuring mee.