Ingezonden persbericht

Technologix wil dit jaar nog een schaalvergroting realiseren

DUIVEN, 20040803 -- DUIVEN, 1 juli 2004 Industrieel automatiseerder Technologix Industrial Automation BV heeft per 1 juli 2004 een herstructurering ondergaan wat heeft geleidt tot een opsplitsing van haar activiteiten. Dit heeft geresulteerd in een tweetal werkmaatschappijen`Technologix Projects & Solutions BV (TPS) en Technologix Service & Support BV (TSS). Met de totstandkoming van beide werkmaatschappijen realiseert Technologix een betere uitgangspositie afgestemd op de behoefte van haar klanten. Daarnaast maakt deze scheiding van Core Business het mogelijk om groei te verwezenlijken. Deze groeipotentie moet resulteren in een schaalvergroting van maar liefst 45% in het jaar 2004.


Technologix speelt in op de toenemende behoefte van klanten die zoeken naar een betrouwbare en professionele partner op het gebied van Industriële Automatisering. Onze klanten zijn OEM en eindgebruikers van productiemachines en/of ­installaties waarvoor wij engineering, bouw en inbedrijfstelling verzorgen. Hierbij worden diverse, technologisch hoogstaande, technieken toegepast zoals PLC, IPC, Remote I/O, HMI, SCADA en MES systemen.

Door de realisatie van beide werkmaatschappijen verwacht Technologix de overall dienstverlening nog beter te kunnen afstemmen op klanten.

Technologix maakt deel uit van de stichting Syntegration.




Ingezonden persbericht