Politie Noord-Holland-Noord

Hoorn en omgeving, dinsdag 3 augustus

Hoorn 03-08-2004 - 16.00 uur

Man aangehouden na mishandeling
Enkhuizen, maandag 2 augustus 2004.
Een 27-jarige man uit Enkhuizen is aangehouden wegens het mishandelen en bedreigen van een 46-jarige man uit Putten. De man kwam bij de moeder van de verdachte aan huis op de Seringenhof wegens een inbeslagname van goederen. De zoon werd daarom kwaad en schopte de man. Ook richtte hij vernielingen aan de auto van de man aan. De verdachte is meegenomen naar het bureau en krijgt een proces-verbaal.

Geweld op de weg
Berkhout, maandag 2 augustus 2004.
Een 22-jarige man uit Zwaagdijk is bij de oprit van de A7 ter hoogte van Berkhout mishandeld door een onbekende man. Het slachtoffer reed op de rotonde bij de S9 en werd ingehaald door een andere auto. Die auto raakte in een slip en een andere auto kon hem maar net ontwijken. Het slachtoffer stopte en achter hem stopte een andere auto. De bestuurder gaf de man een slag in het gezicht en ging er vandoor. De man uit Zwaagdijk had een verwonding aan zijn gezicht.

Man aangehouden na belediging agent
Grootebroek, dinsdag 3 augustus 2004.
Tijdens een surveillance is een agent beledigd door een 18-jarige man uit Bovenkarspel. De verdachten werd aangehouden op Dirk Essenlaan en krijgt een proces-verbaal.

Boot gestolen
Bovenkarspel, dinsdag 3 augustus 2004.
Tussen donderdag 8.30 uur en vrijdag 21.30 uur is vanaf het water bij de Bouw een bootje ontvreemd. Het gaat om een drie meter lange houten motorboot. De kleur is creme met een rode rand. De buitenboordmotor is blauw en van het merk Yamaha.