BUREAU EN ZO

Commit to get Fit: nu al 3000,00 euro voor Hartstichting

Persbericht
5 augustus 2004

Commit to get Fit levert in juli al meer dan 3000,00 euro op voor Nederlandse Hartstichting
Nederlandse beweegcampagne bij fitnesscentra duurt nog tot eind augustus 2004

De afgelopen maand hebben talloze sportievelingen in alle uithoeken van Nederland al meegedaan aan Commit to get Fit, de zomerse voel-je-fit campagne van het jaar. En daarmee hebben zij stuk voor stuk een bijdrage geleverd aan 'kinderharten'. Dit is de verzamelnaam voor alle activiteiten van de Nederlandse Hartstichting die gericht zijn op kinderen en jonge mensen. Voor iedere deelnemer aan Commit to get Fit storten de deelnemende fitnesscentra 5 euro op de rekening van de Hartstichting. In de eerste maand werd op deze manier al meer dan 3000,00 euro bij elkaar gesport. Dat geld is bestemd voor wetenschappelijk onderzoek en hulp aan kinderen en jong volwassenen met een hartafwijking. Tot eind augustus kun je nog meedoen aan deze sportieve actie, dus kijk op www.committogetfit.nl voor een centrum bij jou in de buurt.

Voel je fit deze zomer
Commit to get Fit is niet alleen een sportieve actie voor het goede doel, maar ook voor iedereen een prima gelegenheid om zélf kennis te maken met de geweldige voordelen van regelmatig en gezond bewegen. Je zult zien dat je figuur en conditie met sprongen vooruit gaan, maar sporten is niet alleen goed voor je lichaam: ook geestelijk doet regelmatig bewegen een heleboel voor je. Mensen met een goede conditie hebben namelijk veel minder last van stress en presteren stukken beter. Reden genoeg dus om in beweging te komen!

Commit to get Fit loopt tot en met 31 augustus 2004 en tot die datum kun je bij de deelnemende centra terecht voor een zomerse introductiekorting: een maand lang onbeperkt sporten voor een heel speciale prijs, variërend van 15 tot 25 euro.

Spaaractie voor sportieve prijzen
Bij veel van de deelnemende fitnesscentra kun je ook meedoen aan de Commit to get Fit-race 2004. Met deze sportieve spaaractie maak je kans op een gratis paar NIKE sportschoenen ter waarde van 100 euro of een andere leuke prijs. Hoe werkt het? Bij ieder bezoek tijdens de actieperiode aan het centrum krijg je een stempel op een persoonlijke spaarkaart. Heb je de hele kaart volgespaard? Dan maak je kans zo'n supertrendy paar schoenen of een andere leuke prijs. En het leukste is misschien wel: ook bestaande leden kunnen gewoon meedoen.

Meer informatie
Commit to get Fit is een landelijke actie en verschillende clubs in Nederland doen mee. Wil je meer weten over de campagne en de actievoorwaarden? Surf dan naar www.committogetfit.nl voor meer informatie en een fitnesscentrum in de buurt. Kom in beweging en doe mee aan dé voel-je-fit campagne van deze zomer. Commit to get Fit!

Einde persbericht