Politie Zeeland


Aanvulling op bericht O-7971-2004 Vechtpartij in renesse

De straat waar eea. gebeurd is moet niet zijn de Hogezoom, maar de Stoofweg.


W-7973-2004 Aanrijding met letsel

Op de Schelpweg in Westkapelle heeft gisteravond rond 20.00 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietsster en een paard.
Op het fietspad op de Schelpweg reden twee meisjes op hun paard in de richting van Westkapelle. Een paar fietsers kwamen hen achterop rijden. De meisjes weken uit voor de fietsers, ieder naar een kant van de berm. Op het moment dat de laatste fietser tussen de paarden door reed, week een paard uit naar rechts en liep tegen de 62-jarige fietsende vrouw uit Urmond aan. Hierdoor kwam de vrouw ten val en brak haar been. De vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis.


O-7974-2004 Aangehouden dief St. Maartensdijk

Naar aanleiding van een melding van een diefstal uit een winkel aan de Markt in St. Maartensdijk heeft de politie een verdachte aangehouden.
De man had ingebroken in een winkelpand en had sieraden meegenomen. Hij is door een burger aangehouden toen hij nog een diefstal aan het plegen was. In zijn auto werden de sieraden aangetroffen. De dader betreft een 28-jarige man uit Breda.


O-7975-2004 Kop/staart aanrijding Goes

Op de Wulfaertstraat in Goes heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto's.
Gisteravond omstreeks 19.45 uur reed een 18-jarige Goesenaar in zijn auto over de Wulfaertstraat. Hij moest plotseling remmen. Hierdoor reed een 23-jarige Goesenaar, die te weinig afstand hield, achterop de auto van de 18-jarige. Beide auto's raakten bij de aanrijding beschadigd.


W-7976-2004 Inbraak in woning

In Vlissingen is in een woning in de Branderijstraat ingebroken.
De eigenaresse van de woning kwam thuis en ontdekte dat haar woning was doorzocht. Er worden diverse sieraden vermist, de hoeveelheid is nog niet bekend.


O-7977-2004 Aangehouden in Renesse

Op de Roelandsweg in Renesse is om 02.10 uur een 23-jarige man uit Hellevoetsluis aangehouden omdat hij een publicatiebord vernield zou hebben.
Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.


O-7978-2004 Rijden onder invloed

Op de N289 in Kloetinge is een 20-jarige vrouw uit Heinkenszand aangehouden die voor de derde keer binnen een jaar met teveel alcohol op achter het stuur van haar auto zat.
Omstreeks 2.17 uur trof de politie haar auto aan in een sloot. De vrouw is aan een blaastest onderworpen en hieruit bleek dat zij ruim twee keer zoveel had gedronken als is toegestaan. Omdat het al de derde keer dit jaar was dat zij dronken achter het stuur zat is haar rijbewijs ingenomen. De auto van de vrouw is weggetakeld. Tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt.





Politie Zeeland