Politie Zeeland


W-8180-2004 Aanrijding met letsel Middelburg


Een 47-jarige Zwitserse vrouw is vanmiddag aangereden op de Londensekaai in Middelburg.


Zij fietste over de Londensekaai en wilde de weg oversteken. Vanwege de drukte wilde zij dit over het zebrapad doen, en stopte om verder te gaan lopen. Door het onverwachte remmen van de vrouw botste een achterop komende fietsster uit Middelburg tegen haar aan. De Middelburgse vrouw had een zware bak verf in haar hand en fietste met haar andere hand aan het stuur en hierdoor kwam zij hard ten val. De vrouw klaagde over pijn in haar rug en is door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


W-8181-2004 Diefstal snoep


Een 14-jarige Duitse toerist heeft in een winkel in de Lange Delft in Middelburg snoep gestolen ter waarde van 80 eurocent.


De jongen had het snoep in de mouw van zijn trui geborgen, dit was echter gezien door een medewerker van de winkel die de jongen aanhield. De jongen is overgedragen aan de politie. Hij kreeg een boete opgelegd van 30 euro en mocht weer de straat op.


O-8182-2004 Inbraak in bedrijfsbus

In een bus van een transportbedrijf is vanmiddag tussen 15.00 en 15.15 uur ingebroken.
De bestuurder van de bus was in Zierikzee, in de Meelstraat,bij een klant een bestelling aan het afleveren en toen hij weer bij de, afgesloten, bus terugkwam bleek er te zijn ingebroken. Uit de bus zijn twee dozen met kleding weggenomen. De kleding heeft een onbekende waarde.


W-8183-2004 Vernieling autoruit

In de Verkuijl Quakkelaarstraat in Vlissingen werd tussen woensdag 16.00 uur en donderdag 15.00 uur een autoruit vernield.
Het schadebedrag is nog onbekend evenals de dader(s).


O-8184-2004 Diefstal glasprofielen Oosterland

Bij een diefstal afgelopen nacht zijn enkele duizenden kilo's aluminium glasprofielen weggenomen.
De glasprofielen waren opgeslagen aan de Ringweg in Oosterland. De waarde bedraagt enkele duizenden euro's.

---- --