Ingezonden persbericht


Nieuwsdienst Laatstenieuws.net vandaag van start

Nieuwssite met het belangrijkste nieuws uit de media.

Groningen, 13 augustus,

Vanaf vandaag kan men op de website Laatstenieuws.net snel zien wat het belangrijkste nieuws van de dag is. De site zoekt een flink aantal bronnen af en kijkt, door middel van zelf ontworpen software, hoe vaak een artikel wordt geciteerd. De meest geciteerde artikelen vormen het belangrijkste nieuws op dat moment. Zo is er op elk moment van de dag een compleet beeld van het belangrijkste nieuws.

De site geeft helder weer welke nieuwsfeiten het vaakst worden genoemd. Ook valt er te lezen uit welke bronnen het nieuws afkomstig is. Er is een onderverdeling gemaakt in verschillende nieuwscategoriƫen.

Het unieke van deze site is dat er geen redactie aan te pas komt die bepaalt welk nieuws belangrijk is. Zo is er altijd een objectief beeld van het belangrijkste nieuws van die dag.

Naast het belangrijkste nieuws wordt ook het meest recente nieuws weergegeven. Dit nieuws wordt elke 5 minuten ge-update en is ook onderverdeeld in categorieen.

Op de site kan ook gezocht worden in een nieuwsarchief van ruim 530.000 artikelen. Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van zoeknieuws.nl. Zo kan er heel gemakkelijk informatie over een bepaald onderwerp worden opgezocht.

Voor meer informatie zie: http://www.laatstenieuws.net. Voor verdere vragen: info@laatstenieuws.net of 0647828426 Laatstenieuws.net is een product van CRS.