Ingezonden persbericht

ELTAKO GmbH gaat zelfstandig de Nederlandse markt op

Nederland is het eerste Europese land, buiten Duitsland, waar ELTAKO GmbH zelfstandig gaat opereren

DEDEMSVAART, 20040813 -- In het kader van een nieuw marketing en sales beleid heeft ELTAKO GmbH, fabrikant van onder anderen relais, impulsrelais, trappenhuisautomaten en multifunctionele tijdrelais, recentelijk afscheid genomen van haar Nederlandse importeur Stuifmeel Techniek B.V.


Het nieuwe beleid beoogt een verzelfstandiging van ELTAKO GmbH in een aantal Europese landen, waaronder Nederland. Met deze verzelfstandiging wil ELTAKO GmbH haar positie in deze landen verstevigen door een nog betere service, leverbetrouwbaarheid en kwaliteit te garanderen dan dat voorheen het geval was.

Nederland is het eerste Europese land, buiten Duitsland, waar ELTAKO GmbH zelfstandig gaat opereren. In de komende tijd zullen nog een aantal Europese landen volgen.
ELTAKO GmbH gaat haar producten rechtstreeks aan de elektrotechnische groothandel leveren.

Over ELTAKO GmbH:
ELTAKO GmbH, een Duits familiebedrijf gevestigd in Fellbach nabij Stuttgart, is binnen Europa een van de marktleiders op het gebied van onder anderen relais, impulsrelais, trappenhuisautomaten, slaapschakelaars en multifunctionele tijdrelais.
Al ruim 55 jaar fabriceert ELTAKO innovatieve producten van topkwaliteit voor gebouwinstallaties en de besturingstechniek.
De naam ELTAKO is afgeleid van de woorden: Elektrischer Tast-Kontakt.
Naast vele OEM producten fabriceert ELTAKO GmbH ook onder eigen label een zeer ruim productenpakket. In totaal fabriceert ELTAKO GmbH momenteel ruim 3000 verschillende producten op diverse locaties binnen Duitsland.

Binnenkort zal ELTAKO GmbH in Nederland haar "NP-serie" lanceren.
Deze "NP-serie" omvat een aantal nieuwe dimmers, impuls-, naloop-, schakel- en multifunctionele tijdrelais en trappenhuisautomaten, die in Duitsland al als trendsettend betiteld worden.




Ingezonden persbericht