Gemeente Houten



---

Milieubeleid in Houten: wat vindt u belangrijk?

---

Neem ik de auto of de fiets, waar laat ik mijn afval, wat gebeurt er met het landschap om ons heen, kan ik energie besparen, adem ik wel schone lucht in? Milieu heeft met al deze aspecten uit uw dagelijks leven te maken. De gemeente Houten werkt aan een nieuw Milieubeleidsplan voor de komende vier jaar, de periode 2005-2008. De verwachting is dat de gemeenteraad het plan in december vaststelt.

Maar zover is het nog niet. Eerst wil de gemeente graag van u weten welke milieuonderwerpen voor u, als bewoner, belangrijk zijn. U bent daarom van harte uitgenodigd voor de informatie- en gespreksavond over het Milieubeleidsplan-in-wording op donderdag 16 september. De avond vindt plaats in het paviljoen van tuinarchitectuurpark Makeblijde, Oud Wulfseweg 3. Tijdens deze bijeenkomst, die om 19.30 uur begint, hoort u meer over de hoofdlijnen van het Houtense Milieubeleidsplan. Graag horen wij van u op welke onderdelen van het lokale milieubeleid volgens u de nadruk moet liggen .

Wilt u 16 september meepraten? Geeft u zich dan op bij Judith Vlot van de afdeling Milieu, tel. (030) 63 92 773. U wilt niet actief aan de discussie deelnemen, maar wél vanaf de publieke tribune volgen wat er gebeurt? Ook in dat geval verzoeken wij u vriendelijk vóóraf even te bellen.

---