Politie Zeeland


W-8520-2004 Inbraak bedrijf Zoutelande

Bij een bedrijf aan de Langstraat in Zoutelande is vannacht ingebroken.
De eigenaar van het bedrijf kreeg rond 03.10 uur een alarmmelding en is naar zijn winkel gegaan. Daar aangekomen zag hij een deur openstaan, wat ongebruikelijk was. Omdat hij vermoedde dat er nog iemand binnen was heeft hij de deur gesloten en de politie gebeld. Die heeft het pand onderzocht en niemand aangetroffen. Tijdens een buurtonderzoek stuitte de politie op een personenauto waarin drie mannen zaten die een onduidelijk verhaal hadden over hun aanwezigheid aldaar. Bovendien waren de mannen nat geregend, wat erop duidde dat zij niet de hele tijd in hun auto hadden gezeten. De drie mannen zijn op verdenking van inbraak aangehouden. De drie betreffen een 38-jarige man uit Burgh Haamstede, een 31-jarige man uit Zierikzee en een 29-jarige man uit Vlissingen. Alle mannen zijn ingesloten.


W-8521-2004 Verkeersongeval Vrouwenpolderseweg

Op de Vrouwenpolderseweg heeft gistermiddag rond 17.00 uur een aanrijding plaatsgevonden.
Een 57-jarige automobilist uit de gemeente Veere moest remmen voor een rood verkeerslicht en dat werd te laat opgemerkt door een achter hem rijdende 69-jarige automobilist uit Middelburg. Die reed achterop de auto van de man uit Veere en er ontstond een aanrijding waarbij beide auto's beschadigden.


W-8522-2004 Twee winkeldieven aangehouden

Omstreeks 17.15 uur gistermiddag zijn twee winkeldieven aangehouden.
Zij hadden bij diverse winkels in de binnenstad van Middelburg goederen weggenomen. De verdachten betroffen een 15-jarige meisje uit Riegelsberg (D) en haar 13-jarige broertje. Beide verdachten kregen een bekeuring van 50 euro.


Z-8523-2004 Aanrijding Nieuwvliet

Een 37-jarige Duitse automobiliste stond gisteren rond 19.15 uur stil met haar auto bij de slagboom van een campingterrein aan de Baanstpoldersedijk.
Achter haar had een 37-ajrige automobilist uit Heerlen zijn voertuig stilgezet om ook door de slagboom te rijden. De Duitse automobiliste reed ineens achteruit zonder te kijken of er ook iemand achter haar stond. Zij reed tegen de auto van de Heerlenaar aan waardoor schade ontstond aan zijn auto.


W-8524-2004 Aanrijding Middelburg

Op de Koudekerkseweg in Middelburg heeft gisteravond rond 20.00 uur een aanrijding plaatsgevonden.
Een 25-jarige Middelburger haalde, over de busstrook, een voor hem rijdende personenauto van een 25-jarige man uit Krabbendijke in, maar had hiervoor eigenlijk te weinig ruimte.
Beide voertuigen kwamen met de flank tegen elkaar en raakten aanzienlijk beschadigd. Persoonlijk letsel deed zich niet voor.





Politie Zeeland