Gemeente Zwolle

T.T.V. Flits en wethouder Hagedoorn zwaaien paralympiërs uit

Op donderdag 2 september 2004 zwaaien de leden van T.T.V. Flits en sportwethouder Jaap Hagedoorn de tafeltennissers Gerben Last en Tonnie Heijnen en Lumen Dekker,hoofdcoach van T.T.V. Flits en assistent bondscoach bij de Nebas, officieel uit. Op 12 september 2004 vertrekken zij naar Athene, waar Gerben en Tonnie vanaf 17 september 2004 strijden om olympisch goud tijdens de paralympische spelen.

Gerben Last en Tonnie Heijnen bereiden zich de komende weken tijdens een trainingskamp in Sittard voor op hun olympisch optreden. Op donderdagavond 2 september 2004 trainen zij voor het laatst bij hun tafeltennisvereniging Flits in het clubgebouw aan de Albert Cuypstraat 1-A in Zwolle.

Aansluitend aan deze laatste training nemen de leden van tafelvereniging Flits in aanwezigheid van wethouder Jaap Hagedoorn afscheid van deze sporthelden en hun coach.

De gemeente Zwolle is verheugd dat beide tafeltennissers, die lid zijn van een Zwolse vereniging, zich voor de paralympische spelen hebben gekwalificeerd. Zij vervullen op die manier een voorbeeldfunctie voor andere sporters. Alleen al hun kwalificatie voor de paralympics, maar ook eventuele resultaten in Athene, kunnen een positieve uitstraling hebben op zowel de top- als breedtesport in Zwolle.


---