Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

----------
Single en nog steeds koude voeten?

Zaterdag 4 september organiseert evenementen organisatie Co-Si ( Connecting Singles ) een wervelende singles party in het grootste ijspaleis van Europa, Snowworld Landgraaf. Gelukkig hebben we een warm plekje weten te bemachtigen zodat we je in een aangename sfeer mogen ontvangen.

Tijdens de avond zal er een Salsa / Merengue workshop van dansschool Azucar plaatsvinden. Deze workshop zal het voor allen moeilijk maken om stil te blijven staan. De zwoele zuidelijke klanken, zullen ons weer terug in vakantiestemming brengen.

Of je nu 25 of 55 bent, het maakt niet uit als je maar van leuke muziek en gezelligheid houdt, dan ben je van harte welkom. De muziek zal verzorgd worden door de Radio Parkstad Drive-In-Show. Gedanst zal er worden tot in de kleine uurtjes.

Een fijne gelegenheid om andere singles / vrijgezellen in een ongedwongen sfeer te ontmoeten. Wij heten je graag welkom vanaf 21.00 uur.

Mocht je vragen hebben bel met Yvonne van Beers 0642 - 131 073

Co-Si ( Connecting Singles ) is een organisatie die zich volledig richt op het organiseren van evenementen voor singles, vrijgezellen, alleenstaanden en mensen die zich alleen voelen en graag in groepverband leuke dingen willen ondernemen.

----------

Met vriendelijke groet,

Frank Amptmeijer
____________________________________________
MacFactory media, advise and consultancy
Putbergstraat 5
6451 EA Schinveld - Nederland
tel - 0031 - 624 -512 483
fax - 0031 - 45 - 5273307
frank@macfactory.nl
____________________________________________