Digitale Gemeente Houten

Bidden voor Houten

woensdag 1 september 2004 - Bron: Maarten Pijnacker Hordijk

Op zaterdagochtend 4 september van 7-9 uur is er opnieuw een gebedswandeling in Houten, ditmaal door het nieuwe gedeelte. We starten bij 'HET KRUISPUNT', het nieuwe kerkgebouw van de Gereformeerde Kerk (Vrijgemaakt) aan het Spoor 51. We gaan wandelen langs twee kanten van de spoorlijn en dwars door het gebied waar het nieuwe centrum gebouwd moet worden in Houten zuid. We denken deze keer speciaal aan de mensen die nog nooit gehoord hebben van het Evangelie van Jezus: God is Koning. En we bidden voor jonge en oudere mensen. Ook voor de Alpha-cursussen, die weer veel nieuwe deelnemers kunnen gebruiken!

Van harte welkom om dit (weer) eens mee te beleven. Je wandelt altijd samen (in groepjes van 3) met mensen die er al wat ervaring in hebben. Wie nog nooit heeft meegedaan met een gebedswandeling, kom het gewoon eens een keer te proberen. Alleen of met een paar mensen uit uw kerk. Vrijwel steeds is de reactie van nieuwe mensen na afloop: dat viel me reuze mee, ik vond het erg inspirerend en opbouwend, ook voor mijn eigen geloof.

Speciale gebedsonderwerpen (niet alleen voor de nieuwe wijken) mogen aan Henk IJmker doorgegeven worden en meer informatie kan verkregen worden via hem op tel. 635 2728 of h.ijmker@filternet.nl

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2004 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).