Provincie Flevoland




Prominenten in jury Flevopenningen

Gerrit Ybema, oud staatssecretaris Economische Zaken, Arie Kraaijeveld, voorzitter van de werkgeversorganisatie voor de metaalectrosector (FME) Liesbeth Spies, 2e kamerlid, en Rob Nijhof, voorzitter van de Kamer van Koophandel Flevoland, hebben zitting in de hoofdjury van de Flevopenningen. De jury staat onder voorzitterschap van Andries Greiner, gedeputeerde Economische Zaken van de provincie Flevoland.

De Flevopenningen is een initiatief van de Provincie Flevoland, Kamer van Koophandel, Syntens, VNO-NCW Midden en de Flevolandse Rabobanken om Flevolandse ondernemers die een bijzondere prestatie hebben geleverd eens flink in het zonnetje te zetten. De initiatiefnemers zijn erg content met de sterke bezetting van de jury. Het geeft de uitreiking van de Flevopenningen prestige en maakt duidelijk dat de prestaties en mogelijkheden van het Flevolands bedrijfsleven landelijk de aandacht trekken.

Tot 1 oktober kunnen bedrijven zich nog aanmelden voor één van de drie ondernemersprijzen: de meest succesvolle startende onderneming, de meest innovatieve en de meest duurzame onderneming van het jaar. De jury zal per categorie drie genomineerden kiezen.

Wilt u meer weten over voorwaarden, beoordelingscriteria of wilt u een inschrijvingsformulier, kijk dan op Business in Flevoland of stuur een e-mail naar Flevopenningen. De Flevopenningen worden tijdens het Flevolandse ondernemersgala van het jaar op 8 december 2004 voor de eerste maal uitgereikt.