Time : 12:19:21 PM
Date : Tuesday, September 07, 2004
Sender Name: Bank Nagelmackers 1747

BANK NAGELMACKERS : NIEUW DIRECTIELID

Brussel, 7 september 2004

Bij Bank Nagelmackers treedt Marc Moles le Bailly aan als bestuurder en lid van het directiecomité. Hij neemt de plaats in van Peter De Proft die in maart de bank verliet.
Marc Moles le Bailly was al algemeen directeur bij de bank. Sinds zijn indiensttreding in 1996 leidt hij het departement Asset Management, een functie die hij als directielid blijft uitoefenen.

Marc Moles le Bailly werd geboren in 1955. Hij studeerde aan de Université Libre de Bruxelles en is licentiaat in de economische wetenschappen. Voor hij de stap zette naar Bank Nagelmackers was hij eerst werkzaam bij de Assurances Générales de France, daarna bij de Private Kas Bank.

Het directiecomité van Bank Nagelmackers bestaat naast Marc Moles le Bailly uit nog twee leden. Geoffroy Vermeire is voorzitter. Frank Bruynseels is als lid van het comité bevoegd voor het departement private banking.

Bank Nagelmackers is de vermogensbank van de groep Delta Lloyd in België. Zij biedt een gamma beleggingsfondsen aan en is actief in private banking en in vermogensbeheer voor institutionele organisaties. De activa in discretionair beheer bedragen vandaag ¤ 4,2 miljard.

Delta Lloyd is een Nederlandse financiële dienstengroep die in België nog drie andere maatschappijen telt: Delta Lloyd Life, Delta Lloyd Bank en Delta Lloyd Securities.
Op haar beurt is Delta Lloyd een dochtermaatschappij van de Britse beursgenoteerde verzekeraar Aviva plc.

Meer informatie vindt u op de websites:

www.nagelmackers.com
www.deltalloyd.be
www.deltalloydgroep.com

U kunt ook contact nemen met:

Bank Nagelmackers
Frank Jacobs
Sterrenkundelaan 23
1210 Brussel
02/229.79.05
frank.jacobs@nagelmackers.be