Ingezonden persbericht


Persbericht

Perfect Extensions wordt reseller van de SAPERION enterprise content management-oplossing

Nieuwegein, 7 september 2004- Perfect Extensions, dochter van Perfect for People, en MAS Image Systems zijn een samenwerkingsverband aangegaan voor de Enterprise Content Management (ECM) oplossing van SAPERION®. Perfect Extensions wordt hiermee reseller van SAPERION. Met SAPERION kunnen SAP-gebruikers documenten archiveren in een beveiligde omgeving en deze documenten op een intelligente manier benaderen.

SAPERION is nummer één in de SAP-markt als het gaat om het verwerken en beheren van documenten. SAP AG stelde in een zogenaamde load stress -test vast dat SAPERION twee keer zo veel documenten kan verwerken als de archiveringoplossingen van overige leveranciers in de SAP-markt.

Door het toevoegen van SAPERION aan de SAP-omgeving zijn klanten er zeker van dat de werkprocessen in de organisatie verbeteren. De juiste informatie wordt afgeleverd bij de juiste persoon, op het juiste tijdstip én is direct beschikbaar. Vertraging in het vinden van informatie behoort tot het verleden. Zakelijke afspraken en richtlijnen worden op elkaar afgestemd en de risico s die samenhangen met verlies, beschadiging of vernietiging van documenten zijn tot zo goed als nul gereduceerd , zegt Peter de Bruin, Senior Sales Executive van Perfect Extensions.

Over SAPERION

Al bijna 20 jaar ontwikkelt en implementeert SAPERION (www.saperion.com) software-oplossingen voor Document en Knowledge Management. SAPERION ondersteunt alle standaard platformen en ERP-systemen. De standaard interfaces voorzien klanten van een complete oplossing voor verwerking en beheer van alle soorten bedrijfsdocumenten.

Over Perfect for People

Perfect for People is sinds 1998 specialist op het gebied van consultancy- en beheerdiensten. Het bedrijf is ontstaan uit de filosofie om het beter te doen: beter voor klanten, beter voor eindgebruikers én beter voor de medewerkers. Perfect for People is een succesvolle certified SAP-partner met 120 medewerkers. Sinds 2003 richt Perfect for People zich ook op de verkoop van aanvullende SAP- gecertificeerde oplossingen en diensten voor optimalisatie van bedrijfsprocessen. Zij doen dit onder de naam Perfect Extensions. De projectaanpak is gericht op het totale resultaat en houdt rekening met de organisatie, de mens en het middel SAP. Klantgerichtheid , samenwerken , kwaliteitsbewustzijn en professionalisme zijn de drijfveren. Voor meer informatie kijk op www.perfectforpeople.nl

Meer informatie voor de pers:

Perfect for People

Leslie van Westing

tel. 030 609 58 00.

e-mail: leslie.van.westing(at)perfectforpeople.nl

Potters PR

Monique Potters

Tel. 0345 501 595

Mobiel : 06 28 88 96 32

e-mail : monique@potterspr.nl