Gemeente Lisse

07-09-2004 Vaststelling bestemmingsplan Parapluregeling Bordeelverbod

De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 26 augustus 2004 het bestemmingsplan Parapluregeling Bordeelverbod (ambtelijk gewijzigd) vastgesteld. Dit ontwerp-bestemmingsplan heeft, met uitzondering van het Landelijk Gebied, betrekking op de gehele gemeente Lisse.

De Parapluregeling Bordeelverbod is voornamelijk ondersteunend aan het door de gemeente gevoerde beleid en aan het instrument van de vergunningverlening voor seksinrichtingen, zoals neergelegd in de APV.

De bij de vaststelling aangebrachte wijzigingen hebben betrekking op zowel de kaart, als op een enkel voorschrift en vloeien voort uit ambtshalve gesignaleerde zaken. Ook is de toelichting op enkele onderdelen gewijzigd.

Inzage
Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 10 september 2004 gedurende vier weken voor een ieder ter inzage bij de afdeling Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting in het gemeentehuis (adres: Heereweg 254) op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur, en in de openbare bibliotheek (adres: Koninginneweg 79a) gedurende de openstellingsuren (ma, wo, do en vrij, van 13.30 tot 17.00 uur; ma en do ook van 19.00 uur tot 21.00 uur; wo ook van 10.00 tot 12.00 uur; en za van 10.00 uur tot 12.30 uur).

Uw reactie geven
Wie tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt, en een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest overeenkomstig artikel 23 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kan gedurende de voornoemde termijn van vier weken ter inzage legging, bij het college van Gededupteerde Staten van Zuid-Holland schriftelijk bedenkingen inbrengen tegen het bestemmingsplan.

Daar waar ambtelijke wijzigingen zijn aangebracht ten opzichte van het ontwerp-bestemmingsplan kan een ieder, tegen die wijzigingen, gedurende de genoemde termijn van vier weken bij het college van Gedeputeerde Staten, schriftelijk bedenkingen inbrengen. Het adres van het college van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland luidt: Postbus 90602, 2509 LP te ´s-Gravenhage.

Meer weten?
Voor vragen over of een nadere toelichting op het vastgestelde bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting, telefoonnummer 0252 433 237.