KUNST EN ANTIEK

Programma Kunst en Antiek Educatie

stichting KUNST EN ANTIEK EDUCATIE

Persbericht SKAE : 8 september 2004
Cursussen/Reizen/Kunst/Antiek

Eerste programma nieuwe stichting Kunst en Antiek Educatie

De stichting Kunst en Antiek Educatie (sKAE) met vestigingen in Amsterdam en Haarlem, houdt zich bezig met het geven van cursussen op het gebied van kunst- en cultuurgeschiedenis, antiek en toegepaste kunst en muziek. Verder worden er naast eendaagse kunstexcursies naar bestemmingen in het nabije buitenland, ook kunstreizen naar diverse Europese steden georganiseerd.

Uniek voor Nederland is het antiek en toegepaste kunst programma. In samenwerking met deskundigen uit de Nederlandse kunst- en antiekwereld, zoals: conservators, veilingexperts, registermakelaars en taxateurs, antiquairs en kunsthandelaren worden thematische cursussen gegeven. Naast een tweetal basiscursussen antiek staan de volgende thema s op het programma: zilver, Chinees- en Japans keramiek, glas, klokken en meubelen.

De activiteiten op het gebied van kunst- en cultuurgeschiedenis en muziek worden verzorgd door gespecialiseerde kunsthistorici en musicologen, allen met onderwijskundige ervaring. Ook voor de dagexcursies en culturele reizen worden deskundigen ingezet.

Kijk voor het gehele programma op de website: www.skae.nl

Voor verdere informatie: 023 5320689 en info@skae.nl

stichting Kunst en Antiek Educatie, Postbus 102, 2000 AC Haarlem Tel.: 023 5320689, fax: 023 5324518, e-mail: info@skae.nl


08 sep 04 15:05