Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


9 september 2004


Nijbroek - Met auto in de sloot


Woensdagmorgen rond 09.00 uur is een 33 jarige automobilist uit Epe met zijn auto in de sloot beland. De man reed over de Vaassenseweg in de richting van de Geerstraat. Door onbekende oorzaak raakte hij de macht over het stuur kwijt en kwam in de sloot terecht. Hierbij bleef hij ongedeerd, wel liep de auto schade op.


Zutphen - Drankrijders beboet


Door de politie werd in de nacht van woensdag op donderdag gecontroleerd op verschillende locaties. Hierbij blies een 39 jarige automobilist uit Zutphen 0,6 prom. Een 33 jarige automobilist uit Lichtenvoorde blies 1,3 prom. Beiden kregen een boete.


Lochem - Ingebroken in auto's


In de nacht van dinsdag op woensdag werd ingebroken in een auto aan de Prins Willem Alexanderlaan en in een auto geparkeerd aan het Zernikeplein. Van de auto's werd een portier geforceerd. Weggenomen werden autoradio cd-spelers en cd's.


Laren - Vlam in de pan


In een woning aan de Nengersteeg was woensdagmiddag rond 15.10 uur de vlam in de pan geslagen. Dit gebeurde tijdens het vlees bakken. De afzuigkap had hierbij ook vlam gevat. De brandweer wist de brand snel te blussen, zodat de schade verder beperkt bleef tot rookschade.


Lochem - Controle


Door agenten van het verkeershandhavingsteam werd woensdagmorgen gecontroleerd op de Zutphenseweg. Hierbij vielen 16 bekeuringen voor de volgende zaken: niet handsfree bellen in de auto, rijden door rood licht, niet dragen van de autogordel, kind op de achterbank niet in de gordel, defecte verlichting en parkeren op vergunninghouders plaats zonder vergunning.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

Anton de Ronde

055 - 548 60 52



---- --