TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 07-09-2004

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 11 september
Radio 2 - 16.00 uur

100ste UITZENDING TROS MUZIEKCAFÉ

Zaterdag 11 september is de 100ste uitzending van TROS MUZIEKCAFÉ. Honderden bands en artiesten uit binnen- en buitenland hebben de afgelopen twee jaar hun opwachting gemaakt in het live muziekprogramma.

In deze 100ste aflevering ontvangt presentator Hadassah de Boer opnieuw veel muzikale gasten waaronder Hind. Na haar grote Idols-avontuur heeft Hind bewezen dat ze een blijvertje is. Zaterdag zingt zij in TROS MUZIEKCAFÉ haar nieuwe single 'Sure as'.

Jasper Steverlinck was ooit zanger van de Belgische band Arid. Nu werkt Jasper solo en dat doet hij niet onverdienstelijk. Zijn album is zeer goed ontvangen. De cd staat vol covers van liedjes van onder anderen Bob Dylan, Madness, Elton John en zelfs The Chemical Brothers. De eigen interpretatie die Jasper aan de nummers geeft, maakt de cd bijzonder. In TROS MUZIEKCAFÉ is Jasper live te horen.

Jeff Talmadge is een Amerikaanse singer/songwriter. Hij komt uit de zuidelijke staat Texas en hij heeft net een nieuw album afgeleverd. De songs van Jeff zijn verhalend en gevoelig en in TROS MUZIEKCAFÉ laat hij de luisteraar hiervan genieten.

Veel aandacht heeft TROS MUZIEKCAFÉ ook altijd voor Nederlandse bands. De band Superfloor heeft een nieuwe single uit die zij zaterdag ten gehore brengen.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36.

Voor meer informatie: www.trosmuziekcafe.nl.