Digitale Gemeente Houten

Stichting Onze Lieve Vrouwe Broederschap zoekt kandidaten financiële ondersteuning

maandag 13 september 2004 - Bron: Stichting Onze Lieve Vrouwe Broederschap

Het bestuur, van de Stichting Onze Lieve Vrouwe Broederschap te Houten, roept kandidaten op die graag in aanmerking willen komen voor een financiële ondersteuning. Dit kan zijn voor een persoonlijk ontwikkeld idee dat pas verder vorm kan krijgen indien er dat financiële steuntje is, of het gaat om een club- of groeps-activiteit die wat (extra) financiele ondersteuning best kan gebruiken. Als het maar op sociaal, maatschappelijk of cultureel terrein is.

De reeds uit 1479 daterende Broederschap heeft tot doel gelden beschikbaar te stellen ter ondersteuning van jeugdwerk in HOUTEN in de breedste zin des woords.
In de statuten staat het omschreven als:
"Het bevorderen van activiteiten en voorzieningen op sociaal en cultureel gebied ten behoeve van jeugdigen in de gemeente Houten, en voorts al hetgeen daarmee rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin des woords".

Het bestuur heeft aangescherpte uitgangspunten geformuleerd ter verkrijging van de gelden uit het fonds van de stichting, door organisaties en personen die voldoen aan bovengenoemde doelstelling. Deze uitgangspunten zijn op te vragen bij de secretaris van de stichting.

Het bestuur doet twee maal per jaar uitkering uit het fonds. De najaars-uitkering zal plaatsvinden op zaterdag 13 november 2004.

Het bestuur van de Broederschap nodigt bij deze iedere organisatie of persoon uit, om voor tastbare doelen en activiteiten in het jaar 2004, die voldoen aan de bovenstaande doelstelling, een aanvraag tot uitkering uit het fonds te doen en hiervoor de voorwaarden op te vragen bij de secretaris van de Broederschap, de heer J. van Herwijnen, Boekweit-oord 42, 3991 XM Houten, tel. 6372915.

Voor deze tweede uitdeling in het jaar 2004 is rond de 5500,-- EURO beschikbaar. Mocht men twijfels hebben of men in wel in aanmerking kan komen, aarzel dan niet om telefonisch informatie bij de secretaris in te winnen.
De aanvraag dient uiterlijk op 20 oktober 2003 in ons bezit te zijn.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2004 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).