Gemeente Zwolle

Werkzaamheden Ministerlaan

In het kader van groot onderhoud worden er tussen 13 en 23 september 2004 asfalteringswerkzaamheden verricht aan de Ministerlaan. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd. De werkzaamheden brengen overlast met zich mee voor omwonenden en het verkeer.

In fase 1, van maandag 13 september tot en met donderdag 16 september 2004, wordt het wegdek vanaf de brug bij de Tak van Poortvlietware tot voorbij de inrit van Ministerlaan 28 voorzien van een nieuwe asfaltlaag. Tijdens deze werkzaamheden is dit weggedeelte afgesloten voor al het verkeer.

Omleidingsroutes fase 1
Verkeer van en naar de Tak van Poortvlietware, Rochussenware en Van Zuylenware wordt omgeleid via de verbinding tussen de Van Zuylenware 1 en het Zwarte Pad / Keucheniusware. Omdat dit een smalle verbinding is, worden uit veiligheidsoverwegingen de verbindingsroute en het Zwarte Pad afgesloten voor (brom)fietsers. Verkeer van en naar de De Meesterware, Mackayware en Van Maanenware wordt omgeleid via de in- en uitrit van de Van Maanenware op de Ministerlaan ter hoogte van huisnummer 11 richting de IJsselcentraleweg. Verkeer van en naar de Van Limburg Stirumware en Luzacware wordt omgeleid via de in- en uitrit op de Ministerlaan bij Luzacware nummer 6/8 richting de IJsselcentraleweg.

Fase 2
De tweede fase beslaat de periode van maandag 20 september tot en met woensdag 22 september2004 . Dan is het de beurt aan het gedeelte van Ministerlaan 28 tot en met de IJsselcentraleweg. Dit weggedeelte is dan afgesloten voor al het verkeer.

Omleidingsroutes fase 2
Het verkeer van en naar de Van Limburg Stirumware en Luzacware wordt omgeleid via de in- en uitrit op de Ministerlaan ter hoogte van Ministerlaan 28 richting de Patriottenlaan. Verkeer van en naar de De Meesterware, Mackayware en Van Maanenware wordt omgeleid via de in- en uitrit op de Ministerlaan bij de De Meesterware nummer 2 richting de Patriottenlaan.

Onvoorziene omstandigheden en weersomstandigheden kunnen een wijziging in de planning noodzakelijk maken.


---