Gemeente Roermond

Een goed idee? Doe mee! Natuur- en Milieuprijs 2004

Een goed idee? Doe mee! en schrijf je in voor de Roermondse Natuur- en Milieuprijs 2004

Vanaf vandaag kunnen bewoners, bedrijven, scholen en verenigingen ideeën indienen voor de Roermondse Natuur- en Milieuprijs 2004. Het gaat daarbij om ideeën en plannen die het milieu sparen of verbeteren. Een goed en duurzaam milieu is niet alleen een taak van de overheid, maar een gezamenlijke zorg en taak voor alle inwoners, bedrijven, scholen en verenigingen in Roermond. De inschrijftermijn sluit op 15 oktober 2004. De winnaar wordt in december bekend gemaakt. Deze ontvangt een bedrag van 2.000,-, een originele oorkonde, eeuwige roem en publiciteit. De prijs is eerder uitgereikt in 2002 aan het AOC (Agrarisch Opleidingscentrum) en in 2003 aan Autoschade Peter Brouwers.

Duurzame ontwikkeling.

Met de Natuur- en Milieuprijs wil de gemeente Roermond bijzonder milieugedrag en duurzame ontwikkeling van natuur en milieu stimuleren. Met duurzame ontwikkeling wordt bedoeld dat de natuur en het milieu zo min mogelijk worden belast. De kwaliteit van ons milieu moet zoveel mogelijk gewaarborgd blijven, zodat ook toekomstige generaties op een aangename wijze kunnen leven.

Wie kan meedoen en hoe?

Iedereen kan meedoen, zowel bedrijven, scholen, verenigingen als particulieren. Heeft u (alleen of met collega's, vrienden, buren of klasgenoten) een leuk idee, project of initiatief dat bijdraagt aan een duurzame toekomst, vraag dan bij de medewerkers Natuur- en Milieueducatie van de gemeente Roermond een inschrijfformulier aan en vul dat in. U kunt het formulier tot uiterlijk 15 oktober 2004 terugsturen naar de afdeling Milieuzaken van de gemeente Roermond.
* Download hier het inschrijfformulier Natuur- en Milieuprijs (PDF-bestand, 9 kB in nieuw venster)

Klik hier om de acrobat reader op te halen van de Adobe website (nieuw venster) Om Adobe PDF bestanden te kunnen bekijken dient u de Acrobat Reader (versie 3.0 of hoger) te hebben geïnstalleerd. U kunt de acrobat reader gratis downloaden op de website van Adobe: Klik hier om naar de downloadpagina te gaan..

---

Als u problemen ondervindt bij de weergave van PDF bestanden, adviseren wij u om deze eerst te downloaden en daarna te openen vanaf uw lokale computer. Opslaan kan met de rechtermuisknop: "Doel opslaan als...".

Publicatiedatum: 16.09.2004 Bijgewerkt: 16.09.2004