Koninklijke BAM Groep

Persbericht

Koninklijke BAM Groep nv

Amerikaanse werkmaatschappij Koninklijke BAM Groep verwerft grote spoor-opdracht

Bunnik, 24 september 2004 - Flatiron Construction - de Amerikaanse werkmaatschappij van Koninklijke BAM Groep nv - heeft in combinatie opdracht verworven voor de aanleg van een light rail- verbinding (Sprinter Passenger Rail) in Oceanside, Californië. Met dit project is een aanneemsom gemoeid van ¤ 155 miljoen, waarvan ¤ 100 miljoen voor Flatiron. De uitvoeringsperiode is drie jaar.

Opdrachtgever North County Transit District biedt met de Sprinter een nieuwe verbinding tussen de steden Oceanside, Vista, San Marcos en Escondido. Het traject is 35 kilometer lang en volgt Highway 78, een van de drukste autosnelwegen in de regio. De werkzaamheden van de joint venture West Coast Rail Constructors betreffen onder meer de aanleg van het spoor inclusief ballastbed, signalering, haltes en perrons, communicatie- en controlesystemen en de noodzakelijke kunstwerken, zoals bruggen.

Nadere informatie: drs. A.C. Pronk, (030) 659 86 21.


---
This outbound message has been checked for all known viruses by KPN MailScan (IV-Scan), powered by MessageLabs.

---
DISCLAIMER: De informatie, verzonden met dit e-mail bericht, is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan geadresseerde is onrechtmatig. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan. Indien hierbij elektronische data is toegezonden, zijn Koninklijke BAM Groep nv en/of haar desbetreffende dochtervennootschap(pen) niet aansprakelijk voor wijziging en/of verminking en/of bewerking en/of doorzending en/of terbeschikkingstelling aan derden hiervan. Indien u dit e-mail bericht ontvangt terwijl het niet voor u bedoeld is, verzoeken wij u ons hierover per omgaande te berichten en het bericht te vernietigen.