Ingezonden persbericht


Persbericht

Buhrs op DIMA 2004

Rotterdam, 21 september 2004 - Buhrs, producent en aanbieder van Mailing & Fulfillment Solutions, zal met een ruime stand (stand C60 in hal 15) vertegenwoordigd zijn op de DIMA 2004. De DIMA, een belangrijke beurs op het gebied van klantcommunicatie, vindt van 27 tot en met 29 september plaats in Düsseldorf. Buhrs presenteert op de stand de nieuwe Buhrs Read & Divert Unit (RDU) in combinatie met het zeer snelle BB600 couverteersysteem en de Buhrs VAF voor verwerking van computer output.

Het Buhrs VAF-systeem - voor het lezen, verzamelen en vouwen van documenten - zorgt tijdens de demonstratie op de stand voor het groeperen van gepersonaliseerde documenten met een gevarieerd aantal pagina's op basis van verschillende barcodes. Na het vouwen worden de documenten ingevoerd in het Buhrs BB600 couverteersysteem met inline finishing. Met een maximale snelheid van 13.000 stuks per uur biedt dit systeem vele mogelijkheden voor omvangrijke verzendingen van bijvoorbeeld rekeningen of direct-marketingactiviteiten zoals reclamefolders, flyers of antwoordkaarten. De Buhrs BB600 kan omgaan met papierformaten van C6 tot B5. Als laatste wordt de nieuwe Buhrs Read & Divert Unit ingezet voor de controle van het proces, het vergelijken van de gegevens en rapportage. Deze unit is door Buhrs ontwikkeld om als online leeseenheid te worden gebruikt in combinatie met mailing- en fulfillmentoplossingen voor complexe toepassingen binnen verzending van poststukken.

Buhrs verwacht dat de DIMA ook dit jaar weer vele experts zal trekken. "De DIMA is voor ons een uitgelezen mogelijkheid om onze nieuwste technologieën te tonen aan kenners uit het vakgebied en potentiële klanten", aldus Hidde van Hoeven, Marketing Manager bij Buhrs Mailing Solutions. "Winstgevendheid in de mailingindustrie is afhankelijk van het kunnen genereren van een constante hoge output per werknemer. De kwaliteit van het te verwerken materiaal en ook de instel- en omsteltijden van systemen zijn enkele factoren die van invloed zijn op deze hoge output. Systemen ter optimalisering van productieprocessen moeten flexibel, eenvoudig instelbaar en betrouwbaar zijn."

Naast de demonstraties op de stand geeft Buhrs op dinsdagmiddag 28 september een voordracht met als thema 'Vario-Mailing' op het DIMA-Dialogforum podium.

Buhrs Holding BV, Veerkade 5c, 3016 DE Rotterdam.
Tel. 010-4111633, fax 010-2131290, e-mail: info.holding@buhrs.com

Over Buhrs Mailing & Fulfillment Solutions
Buhrs is wereldwijd leverancier van mailing- en fulfillmentsystemen. Buhrs ontwikkelt, produceert, verkoopt en onderhoudt folieverpakkingssystemen, couverteersystemen, integrated solutions, systemen voor de distributie van mediaproducten aan retailers en retoursystemen, besturingssystemen, geavanceerde feeders en mail tables. Buhrs systemen bereiden mediaproducten zoals tijdschriften, kranten, computeroutput, direct mail producten, boeken, video's, CD's, en credit cards voor voor distributie. Buhrs is partner voor postale organisaties, uitgevers, drukkers, binders, mailinghuizen, lettershops, banken, servicebureaus, verzekeringsmaatschappijen, distributeurs van mediaproducten, fulfillmentbedrijven en vele andere kleine en grote ondernemingen. Buhrs heeft meer dan 3.500 systemen gebouwd en geïnstalleerd voor klanten over de hele wereld. Elke week komen daar verscheidene nieuwe installaties bij. Klanten vertrouwen op Buhrs voor betrouwbare systemen met hoge kwaliteit die de productiviteit en efficiëntie vergroten. De Buhrs Groep heeft haar hoofdkantoor in Rotterdam. Productiemaatschappijen en verkoop- en servicekantoren van Buhrs zijn gevestigd in Frankrijk, Nederland, Duitsland, Noorwegen, Japan, Maleisië, China en de Verenigde Staten. Elders in de wereld is Buhrs vertegenwoordigd door industriegekwalificeerde distributeurs.

Voor meer informatie over Buhrs: http://www.buhrs.com
---

Voor redactionele informatie of fotografie:
Influx PR - Marald Brons - Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Tel.: 055 - 366 30 34, e-mail: marald@influx-pr.com