Travel Unie International Nederland N.V.

Chr. hogeschool nederland te leeuwarden opent eigen reisbureau en Drenthe college in emmen opent eigen reisbalie van world of tui reisbureau

World of TUI Reisbureau biedt studenten in Emmen unieke werkervaring op school

Rijswijk, maandag 27 september 2004 - World of TUI Reisbureau opent dinsdag 28 september 2004 in Chr. Hogeschool Nederland aan de Rengerslaan in Leeuwarden opnieuw een reisbureau gericht op studenten. Op woensdag 29 september 2004 opent World of TUI Reisbureau tevens een reisbalie in het Drenthe College aan de Ubbekingecamp in Emmen. Beide openingen zijn een uitbreiding van het pilot-reisbureau dat World of TUI Reisbureau eerder is gestart in het hart van de reisdoelgroep van de toekomst.

In 2001 startte World of TUI Reisbureau met een pilot-reisbureau in het Zadkine College in Rotterdam. Walter van de Griendt, Chief Distribution Officer bij TUI Nederland: "Onze ervaringen in Rotterdam zijn dusdanig positief dat is besloten deze pilot uit te breiden. Zowel op het Zadkine College in Rotterdam als op het Drenthe College in Emmen zal volgens hetzelfde concept worden gewerkt, waarbij studenten de mogelijkheid hebben om werkervaring op te doen in het toerisme. Tevens wordt door World of TUI Reisbureau hiermee invulling gegeven aan de vraag naar goed opgeleide medewerkers in de reisbranche." Verder profiteren de studenten op deze drie scholen van de snelle boekingsmogelijkheden.

Chr. Hogeschool Nederland te Leeuwarden krijgt reisbureau Op dinsdag 28 september 2004 - de dag dat Koningin Beatrix de vernieuwde Chr. Hogeschool Nederland te Leeuwarden opent - wordt ook het nieuwe World of TUI Reisbureau om 15.00 uur feestelijk geopend in deze hogeschool in Leeuwarden. Manager Corma Schmitz van World of TUI Reisbureau aam de Wirdumerdijk 32 in Leeuwarden is tevens manager van het nieuwe reisbureau in de hogeschool in Leeuwarden: "We hebben een fulltime medewerker in dit reisbureau ondergebracht en verkopen alle reizen van ANVR-touroperators aan de studenten. Onze verwachtingen van deze pilot zijn bijzonder positief, omdat we in het hart van onze doelgroep van de toekomst zitten."

Drenthe College in Emmen krijgt reisbalie
Woensdag 29 september 2004 opent World of TUI Reisbureau om 11.00 uur een reisbalie in het Drenthe College aan de Ubbekingecamp in Emmen. "Studenten van het Drenthe College kunnen achter deze reisbalie unieke werkervaring opdoen," aldus Willy Hagenauw, de mobiele Drentse reisagent van World of TUI Reisbureau aan de Hoofdstraat 117 in Emmen. "De balie is iedere woensdag geopend van 08.30 tot 16.00 uur en is er niet alleen voor studenten en docenten. Ook familie, vrienden en buurtbewoners kunnen hier terecht voor hun reisadvies. Deze nieuwe balie past volledig bij mijn functie van mobiele reisagent in Noordoost Nederland."