Gemeente Bladel

> Inspraak bouwproject Sniederslaan 5 te Bladel
---

Inspraak bouwproject Sniederslaan 5 te Bladel

Van 27 september tot en met 18 oktober 2004 is er gelegenheid om schriftelijk of mondeling te reageren op een bouwplan voor een commerciële ruimte met 4 appartementen aan de Sniederslaan 5 te Bladel. Nu is hier een horecabedrijf (De Kraai) met bovenwoning gevestigd. Het nieuwe plan voldoet niet aan de eisen van het geldende bestemmingsplan Centrum Bladel. Gedurende de inspraakperiode kunt u de tekening van het plan inzien bij de Centrale Balie in het gemeentehuis.

Het project

Het project bestaat uit de bouw van een commerciële ruimte op de begane grond van ongeveer 240m2 en de bouw van 4 appartementen, waarvan er 3 zijn gepland aan de voorkant en 1 aan de achterzijde. Het bouwplan heeft een moderne eigentijdse uitstraling. Voor de te realiseren woningen worden op eigen terrein 5 parkeerplaatsen gecreëerd.

Inspraak en informatie

Het gemeentebestuur wil voor dit project vrijstelling verlenen op grond van artikel 19, lid 2 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening. Voordat de vrijstellingsprocedure start, krijgt iedereen de gelegenheid om een inspraakreactie te geven op het plan. De door de welstandscommissie goedgekeurde bouwtekening ligt ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis.

Tot uiterlijk 18 oktober 2004 kunt u zowel mondeling als schriftelijk een inspraakreactie kenbaar maken. Een mondelinge reactie kunt u doorgeven aan de Centrale Balie. Een schriftelijke reactie kunt u sturen naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 11, 5530 AA te Bladel.

Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de heer C. van Hintum van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Grondzaken, tel. 361691.


---