RIGU SOUND B.V.

Music Store boekt mega afzetstijging in Hazes producten

André Hazes 25 jaar... alleen bij Music Store

Music Store boekt mega afzetstijging in Hazes producten

25 jaar Hazes, Het allerbeste van. De jubileum 2-cd die uitgebracht werd in 2003, is alleen voorradig bij Music Store. Dit verzamelalbum wordt aan de consument aangeboden voor de prijs van 9,99. De toestroom naar de Music Store winkels is enorm. Dankzij de hoge voorraden kan de organisatie vooralsnog voorzien in de vraag van hordes Hazes fans. De afgelopen dagen boekte Music Store een mega afzetstijging in Hazes producten bij Music Store.

Hazes & Music Store
De Music Store winkels vormen Nederlands grootste afzetpunt van Hazes producten. Het repertoire van volkszanger geniet grote belangstelling onder Music Store klanten. Sinds jaar en dag zijn de schappen van de keten rijkelijk gevuld met zijn singles en albums. In 2002 kwam het zelfs tot een intensieve samenwerking tussen Music Store en Hazes. De keten verkocht honderden albums van de zanger tijdens zijn concert in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Zij gelooft in mij
Vanaf morgen is de hernieuwde uitgave van de single Zij gelooft in mij bij Music Store verkrijgbaar. In ode aan André werd deze song opnieuw uitgebracht om nogmaals de hitlijsten te bestormen, op weg naar een vermelding op nummer één.

Noot voor de redactie,